?? ΡΩΣΙΑ: Ακούστε απόσπασμα της συμμετοχής των Little Big!

Χθες το βράδυ, η ρωσική τηλεόραση αποκάλυψε ότι το punk-pop-rave συγκρότημα Little Big θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision 2020. Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω Instagram ένα snippet του τραγουδιού που θα ερμηνεύσουν στη σκηνή του Ρότερνταμ.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

https://www.instagram.com/p/B9RTgq5J3ml/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Η αποστομωτική απάντηση σε συνέντευξη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το συγκρότημα στη δημοσιογράφο Xenia Sobchak, δήλωσε ότι είχαν προσπαθήσει να εκπροσωπήσουν τη Ρωσία το 2019 στο Τελ Αβίβ. Έστειλαν, μάλιστα το τραγούδι τους στον Philipp Kirkorov. Ωστόσο, η Ρωσία επέλεξε τον Sergey Lazarev.

Επίσης σε ερώτηση που τους τέθηκε σε συνέντευξη απάντησαν τα εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ιδέα του συγκροτήματος είναι πιο κοντά στους πανκ: ρέιβ, funk, αυτοσχεδιασμός και όλα όσα δεν θεωρούνται glamour. Δεν είναι ντροπιαστικό για τους Little Big να συμμετάσχουν στη Eurovision; Δεν έχετε κανέναν ενδοιασμό (αποστροφή) γι’ αυτό το ποπ σόου, στο οποίο κερδίζουν συμμετοχές ακραίες (σε εμφάνιση) ή που εκτιμώνται καθόλου συμβατικά και όχι τα τραγούδια;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Καθόλου. Δεν είναι απλά ένας «διαγωνισμός» για μας. Είναι ένας διεθνής διαγωνισμός, απ’ τον οποίο πέρασαν οι ΑΒΒΑ, ο Toto Cutugno και άλλοι διεθνείς αστέρες. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρων διαγωνισμός που δεν θα πρέπει να αγνοούμε. Ναι, είχαμε την Conchita Wurst που μας χάρισε ένα εκπληκτικό σόου. Δεν νομίζω ότι είναι κακό. Το συγκρότημά μας δεν θέλει να κρίνει. Το σόου είναι σόου. Κάποιοι το βλέπουν έτσι, εμείς το βλέπουμε με τον δικό μας τρόπο. Και είναι καταπληκτικό! Είμαστε όλοι άνθρωποι και γι’ αυτό η ανθρωπότητα προχωράει. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους και όλοι παίρνουν αυτό που θέλουν. Δεν έχει κάτι κακό αυτός ο διαγωνισμός· όλη η Ευρώπη και η Αυστραλία συντονίζονται για να τον δουν. Η νίκη δεν είναι το κύριο ζήτημα. Και μας αρέσει να κάνουμε το σόου μας, ώστε να νιώθουμε άνετοι στη σκηνή.

Η αποχώρηση του μάνατζερ

Ο μάνατζερ δημοσίων σχέσεων των Little Big, Nuts Andrews, έφυγε από το συγκρότημα αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι θα πάρουν μέρος στη Eurovision. Το αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. Ωστόσο, σε συνέντευξή του στο κανάλι Antigenic, δήλωσε ότι νιώθει υπερηφάνεια και χαρά για τους συναδέλφους του που θα εκπροσωπήσουν τη Ρωσία στον διεθνή αυτόν διαγωνισμό.

πηγή: Instagram, handofmoscow.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

4 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ