?? ΣΕΡΒΙΑ: Οι παρουσιαστές του Beovizija 2020 με άρωμα Σουηδίας και Αυστραλίας!

Στιγμιότυπο από το τηλεοπτικό σποτ του Beovizija 2020 – RTS

O Jovan Radomir και η Dragana Kosjerina θα είναι οι οικοδεσπότε του φετινού Beovizija 2020, απ’ όπου θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Σερβίας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Μαζί τους θα είναι η Kristina Radenković και ο Stefan Popović, οι οποίοι θα βρίσκονται στο Green Room.

To who is who των τεσσάρων παρουσιαστών

Σύμφωνα με τη σημερινή (10/02) επίσημη ανακοίνωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης της Σερβίας (RTS), ο Jovan Radomir είναι παρουσιαστής του σουηδικού κρατικού τηλεοπτικού φορέα (SVT), με σερβική καταγωγή, και ήταν εκείνος που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της σκανδιναβικής χώρας στους διαγωνισμούς της Eurovision το 2004 και το 2006. Επίσης, το 2016, παρουσίασε την κλήρωση των ημιτελικών μαζί με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και ήταν ο σχολιαστής της τελετής έναρξης του θεσμού, όταν εκείνος φιλοξενήθηκε στη Στοκχόλμη.

https://www.instagram.com/p/BVXY0p9BfkK/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Dragana Kosjerina είναι γνώριμο πρόσωπο του Beovizija 2020 καθώς το έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν. Έχει, επίσης, ασχοληθεί με το μόντελινγκ και υπήρξε σχολιάστρια αθλητικών για το RTS. Πλέον, είναι οικοδέσποινα δημοφιλών τηλεοπτικών εκπομπών στη Σερβία, όπως το τηλεπαιχνίδι «Ja Volim Srbiju».

https://www.instagram.com/p/B8T8njaF25p/?utm_source=ig_web_copy_link

H Kristina Radenković δεν είναι άγνωστη στον κόσμο του Beovizija μιας και έχει συσχετιστεί και στο παρελθόν με αυτό. Μάλιστα, έχει εμπλακεί ακόμα με την Junior Eurovision για λογαριασμό της Σερβίας και πλέον παρουσιάζει επιτυχημένα πρότζεκτ στη χώρα ενώ έχει δοκιμαστεί και στον χώρο της υποκριτικής.

https://www.instagram.com/p/B23a94PIRYw/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Stefan Popović είναι Αυστραλός δημοσιογράφος με σερβική καταγωγή. Ασχολείται με τα αθλητικά, αλλά έχει κάνει συνεντεύξεις με πολλούς σταρ της διεθνούς σόου μπιζ όπως ο Hugh Jackman και η Lady Gaga. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο κοινό της βαλκανικής χώρας μέσα από το ντοκιμαντέρ «Κοσσυφοπέδιο: Μια στιγμή στον πολιτισμό», καθώς και μέσα από τη συμμετοχή του σε δύο τηλεοπτικές σειρές.

https://www.instagram.com/p/BpK3wi-nmSZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Υπενθυμίζεται ότι το Beovizija 2020 θα διεξαχθεί σε τρεις βραδιές (28 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου) και το εισιτήριο για το Ρότερνταμ θα διεκδικήσουν 24 τραγούδια.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ