?? ΣΕΡΒΙΑ: Κυκλοφόρησε η international version του “Hasta la vista”!

Created with GIMP

Μπορεί ο διαγωνισμός της Eurovision για το 2020 να ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του covid-19, αυτό δεν εμπόδισε τις Hurricane να κυκλοφορήσουν την αγγλική έκδοση του “Hasta la vista”.

Το τριμελές συγκρότημα από τη Σερβία που αποτελείται από τις Ivana NikolićKsenija Knezevic και Sanja Vucic παρουσίασε τη συμμετοχής τους στο διαγωνισμό της Eurovision στα αγγλικά.

“1, 2, 3 bye bye…”

Να σημειώσουμε πως οι Hurricane είχαν δηλώσει ότι η εμφάνιση τους στη σκηνή του Ahoy θα περιελάμβανε τη σέρβικη έκδοση του τραγουδιού με την οποία κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Beovizija 2020.

Πως σας φαίνεται η international version του “Hasta la vista”;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχει ένα ενδιαφέρον και στα Αγγλικά αλλά η Σερβική εκδοχή προφανώς είναι καλύτερη

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ