?? ΣΕΡΒΙΑ: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του Beovizija 2020!

Το λογότυπο του Beovizija 2020 • RTS

Το Beovizija 2020 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και, απόψε (29/02), θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός του φεστιβάλ από το οποίο θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Σερβίας στη φετινή Eurovision, που θα φιλοξενηθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

https://ogaegreece.com/archives/77603

Στην αποψινή προκριματική βραδιά, στο Βελιγράδι, θα συμμετάσχουν 12 τραγούδια και από αυτά τα έξι θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Beovizija 2020, που θα γίνει την Κυριακή, 1 Μαρτίου. Το αποτέλεσμα θα προκύψει από εξειδικευμένη κριτική επιτροπή και την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού εξ ημισείας.

Τα 12 τραγούδια του δεύτερου ημιτελικού:

Υπενθυμίζεται ότι ο Bora Dugić θα εμφανιζόταν μαζί με τους Balkubano, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Svadba Velika», αλλά απέσυρε τη συμμετοχή του, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Οικοδεσπότες του φετινού Beovizija 2020 θα είναι ο Jovan Radomir και η Dragana Kosjerina. Μαζί τους θα είναι η Kristina Radenković και ο Stefan Popović, οι οποίοι θα βρίσκονται στο Green Room.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό, στις 22:00 (ώρα Ελλάδας), μέσα από την ιστοσελίδα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης της Σερβίας (RTS).

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ