?? ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Η Ester Peony στην Eurovision 2020;

Μέσω των λογαριασμών της στα social media, η περσινή εκπρόσωπος της Ρουμανίας, Ester Peony, άναψε φωτιές με μια αινιγματική δημοσίευση, με το λογότυπο της φετινής Eurovision. Οι ακόλουθοι της και οι φαν του διαγωνισμού φυσικά δεν έχασαν ευκαιρία και σχολίασαν την δημοσίευση, για την επιστροφή της τραγουδίστριας και την πιθανή ανάμειξή της στο Selection Naţională 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πριν λίγες μέρες ο δήμαρχος του Buzău, Constantin Toma, ανακοίνωσε στο Facebook ότι ο εθνικός τελικός της Ρουμανίας για την Eurovision 2020 είναι πιθανό να διεξαχθεί στην πόλη τους. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το TVR, φέτος θα επέλεγε καλλιτέχνη και τραγούδι με απευθείας ανάθεση, μετά τις δηλώσεις του δημάρχου του Buzău, φαίνεται ότι το Selection Naţională, θα επιστρέψει για άλλη μια φορά στους δέκτες του TVR. Η πιθανή ημερομηνία για τον εθνικό τελικό της Ρουμανίας είναι η 1η Μαρτίου.

Παρόλα αυτά το TVR δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τον τρόπο επιλογής και αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει επίσημα τον τόπο και την ημερομηνία του εθνικού τελικού.

Πως θα σας φαινόταν η επιστροφή της Ester Peony στον διαγωνισμό;

Για όλα τα νέα της Eurovision και της συμμετοχής της Ρουμανίας μείνετε σταθερά με τον OGAE Greece!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ