?? ΠΟΛΩΝΙΑ: Η κριτική επιτροπή του “Szansa na Sukces”!

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η Πολωνία θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της για τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ μέσω του επιτυχημένου τηλεοπτικού προγράμματος “Szansa na sukces” που χρησιμοποιήθηκε και για την Junior Eurovision Song Contest.

Η επιτυχία τη Πολωνίας στο διαγωνισμό της Junior Eurovision, με τη νίκη της Viki Gabor στη 17η έκδοση του διαγωνισμού, οδήγησαν το TVP, τον τηλεοπτικό φορέα της χώρας να επιστρατεύσουν την ίδια μέθοδο και στην ενήλικη εκδοχή του διαγωνισμού προσδοκώντας σε καλύτερα αποτελέσματα από τον περσινό αποκλεισμό.

Ο δρόμος μέχρι τον τελικό

Σύμφωνα με την διάρθρωση του προγράμματος, οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο “Szansa na sukces” μπορούν να υποβάλουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 13 Ιανουαρίου.

Η τηλεοπτική διεξαγωγή του  “Szansa na sukces” θα γίνεται κάθε Κυριακή βράδυ από τις 2 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου μέσω του καναλιού TVP2. Μια τριμελής επιτροπή θα αποφασίσει ποιες συμμετοχές από τα τρία πρώτα show (ημιτελικοί) θα προκριθούν στην τελική βραδιά.

Οι τρεις νικητές των επεισοδίων θα προχωρήσουν στους τελικούς του προγράμματος “Szansa na sukces”. Στους φιναλίστ θα δοθούν τραγούδια ειδικά γραμμένα για αυτούς.Οι κριτές και οι τηλεθεατές θα αποφασίσουν ποιος θα κερδίσει στις 23 Φεβρουαρίου.

Ποιοι θα αποτελούν την κριτική επιτροπή

Η τριμελής κριτική επιτροπή του “Szansa na sukces” θα αποτελείται από τρεις πρώην συμμετέχοντες της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision.

Ο λόγος για την Cleo (14η θέση το 2014) , τον Michał Szpak (8η θέση το 2016) και τον Gromee (14η θέση στον ημιτελικό του 2018), όλοι τους συμμετέχοντες της χώρας την τελευταία δεκαετία στο διαγωνισμό της Eurovision.

Οι πρώτοι συμμετέχοντες

Αρκετά ονόματα από τη μουσική βιομηχανία φέρονται να έχουν υποβάλλει τη συμμετοχή τους στο “Szansa na sukces”. Πρώτη επιβεβαιωμένη συμμετοχή είναι αυτή του συγκροτήματος “Give It Louder”. Ακόμα σε κάποιο από τα επεισόδια αναμένεται να δούμε το νικητή του σόου “Mam Talent! ” ,Adrian Makar. πολλοί κάνουν λόγο για εμφάνιση στο σόου της νικήτριας του“Voice of Poland” Αlicja Szemplińska.

Για όλα τα νέα της Eurovision και της συμμετοχής της Πολωνίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή: eurowizja.org]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ