?? ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Κανονικά μέχρι στιγμής η διεξαγωγή του Eurovision in Concert 2020!

O COVID-19 συνεχίζει την επέλαση του σε ολόκληρη την υφήλιο δημιουργώντας τεράστια προβλήματα τόσο στην καθημερινότητα των πολιτών όσο και στις διοργανώσεις εγχώριες και όχι μόνον! Ήδη στη χώρα της τουλίπας αναβλήθηκε αθλητική διοργάνωση πόλο Εθνικού επιπέδου που είχε προγραμματιστεί για τα τέλη Μαρτίου, λόγω του κορονοιού.

Αναφορικά με τη διοργάνωση της Eurovision, o Sietse Bakker, ο εκτελεστικός παραγωγός της φετινής διοργάνωσης, δήλωσε ότι οι διοργανωτές κάνουν ό,τι μπορούν για να εξασφαλίσουν ότι ο διαγωνισμός θα προχωρήσει όπως έχει προγραμματιστεί, αν και δεν θα μπορούσε να αποκλείσει την εξεύρεση διάφορων τρόπων συνεργασίας με τους συμμετέχοντες σε περίπτωση ύπαρξης οποιασδήποτε ταξιδιωτικής απαγόρευσης μέσα στους δύο αυτούς μήνες που μένουν μέχρι τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Εκτός όμως από την ίδια τη διοργάνωση μέσα στο μήνα είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν και τα Eurovision Pre Parties, με την Ολλανδία και το Άμστερνταμ να έχουν και εδώ την τιμητική τους μιας και διοργανώνουν το μεγαλύτερο και πιο πετυχημένο πάρτι τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία οδηγία για αναβολή ή ακύρωση του event. Οι διοργανωτές παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και θα ακολουθήσουν τις οδηγίες του Ινστιτούτου Δημοσιάς υγείας της Ολλανδίας αλλά και του Δήμου του Άμστερνταμ (Τελευταία ενημέρωση 9/3/2020).

Το EIC 2020 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί για 12η συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 4 Απριλίου 2020 στο AFAS LIVE, μια αίθουσα συναυλιών, χωρητικότητας 5.500 θεατών, όπου πραγματοποιήθηκε η Junior Eurovision το 2012 (τότε Heineken Music Hall).

Ήδη 12 καλλιτέχνες από τους 41 που συμμετέχουν στη Eurovision 2020 και 5 ακόμα καλεσμένοι eurostars έχουν ανακοινωθεί ότι θα εμφανισθούν στο EIC 2020! To show θα το παρουσιάσουν η γνωστή μας και δύο φορές εκπρόσωπος της χώρας Edsilia Rombley και ο Mr. Eurovision της Ολλανδίας Cornald Maas.

Οι εκπρόσωποι της Eurovision 2020 που έχουν ανακοινωθεί είναι:

  1. Hooverphonic (Belgium)
  2. Victoria (Bulgaria)
  3.  Blas Cantó (Spain)
  4. Arilena Ara (Albania)
  5. Vincent Bueno (Austria)
  6. The Roop (Lithuania)
  7. Ulrikke Brandstorp (Norway)
  8. Tom Leeb (France)
  9. Ben Dolic (Germany)
  10. James Newman (UK)
  11. Montaigne (Australia)
  12. Jeangu Macrooy (The Netherlands)

Οι καλεσμένοι θα είναι: Maggie McNeal (The Netherlands 1980), Linda Wagenmakers (The Netherlands 2000), Marga Bult (Marcha, The Netherlands 1987), Brotherhood of Man (UK 1976) και Bojana Stamenov (Serbia 2015).

Για ένα άλλο Party, αυτό της ιβηρικής χερσονήσου και συγκεκριμένα της Μαδρίτης, τα πράγματα είναι στον “αέρα” αφού  η κυβέρνηση της χώρας από σήμερα και για ένα μήνα απαγορεύεσαι τις διοργανώσεις οι οποίες συγκεντρώνουν πάνω από χίλια άτομα. Το μέτρο αυτό θα επηρεάσει το PrePartyES20, δεδομένου ότι το event είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στη  Μαδρίτη την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Απριλίου, στη Sala La Riviera της Μαδρίτης. Προτεραιότητα των διοργανωτών είναι να πραγματοποιήσει την εκδήλωση όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά να εγγυηθεί την ασφάλεια ακολουθώντας τις επίσημες οδηγίες και συστάσεις που προέρχονται από την κυβέρνηση της Ισπανίας, το δήμο της Μαδρίτης και τις υγειονομικές αρχές.

Μείνετε με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα για το διαγωνισμό της Eurovision και για τα pre-eurovision parties!

[Πηγή – Φωτογραφίες: Eurovision in Concert / eurofestivales.blogspot.com]

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δεν υπάρχει νόημα να κάνει κάτι τέτοιο. Τα χορευτικά κομμάτια δεν αναδεικνύονται σωστά σε τέτοιες σκηνές. Από αυτές θα βγουν κερδισμένες μόνο οι μπαλάντες και πάλι μόνο αν αποδοθούν σωστά. Πολύ ρίσκο για το τίποτα. Άσε που κακώς γίνεται το πάρτι φέτος.

      • Ούτε καν συνήθως το ακριβώς αντίθετο γίνεται γι αυτό και τα χορευτικά τραγούδια είναι περισσότερα

  1. Γιουροβιζιόνα μου, σε βλέπω φέτος χωρίς θεατές για πρώτη φορά στην ιστορία σου!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ