?? ΟΛΛΑΝΔΙΑ: «Θέλουμε να πάμε τη Eurovision σ’ ένα καλύτερο επίπεδο»

Το Ahoy του Ρότερνταμ που θα φιλοξενήσει τη Eurovision 2020 – ahoy.nl

Η δημοτική αρχή της πόλης του Ρότερνταμ και ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Ολλανδίας (AVROTROS) εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020, που θα φιλοξενηθεί τον επόμενο Μάιο στο Ahoy.

Έτσι, λοιπόν, δημοσίευμα του esctoday.com αναφέρει ότι ο πιθανότερος τόπος εγκατάστασης του Κέντρου Τύπου της Eurovision 2020 θα είναι η δεύτερη αίθουσα του Ahoy, που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την αρένα. Εκεί αναμένονται περίπου 1.500 δημοσιογράφοι και μέλη σωματείων για την κάλυψη του μουσικού διαγωνισμού.

Οι υπόλοιπες αίθουσες του Ahoy θα στεγάσουν λειτουργικές ανάγκες των διοργανωτών στο πλαίσιο του διαγωνισμού (π.χ. χώρος συσκέψεων και Fan Lounge), ενώ το Κέντρο Διαπιστεύσεων σχεδιάζεται να εγκατασταθεί στο Ahoy Plaza.

Sietse Bakker: «Η Ευρώπη να εκπλαγεί θετικά από την εικόνα της Ολλανδίας»

Ο εκτελεστικός παραγωγός της Eurovision 2020, Sietse Bakker, με δηλώσεις του που αναμεταδίδονται από το esctoday.com, ξεκαθάρισε ότι στόχος των Ολλανδών είναι η βελτίωση του μουσικού διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, ο Sietse Bakker ανέφερε: «Θέλουμε ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision να γίνει ένα γεγονός, στο οποίο η Ολλανδία θα αναγνωρίσει τον εαυτό της και η Ευρώπη θα είναι θετικά έκπληκτη. Οι Ολλανδοί είναι δημιουργικοί, σίγουρα στον τομέα της τηλεόρασης και της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη δημιουργικότητα για να φτάσουμε την εκδήλωση σε υψηλότερο επίπεδο το 2020 – όχι απαραίτητα μεγαλύτερο, αλλά καλύτερο».

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, ο ολλανδικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας διενήργησε έρευνα με τη συμμετοχή 100 ανθρώπων (διάσημων στη χώρα και μη) έτσι ώστε να συλλέξει ιδέες και απόψεις για τη διοργάνωση του επικείμενου διαγωνισμού της Eurovision.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βγάλτε τις επιτροπές και αυτόματος θα πάει.

    Κάτι μου λέει ότι το 2020 θα νικήσει κάποια γειτονική χώρα της Ολλανδίας.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ