?? ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ακούστε το τραγούδι «Grow» του Jeangu Macrooy!

Σε επίσημη πρεμιέρα σήμερα στις 20:15 στο YouTube παρουσιάστηκε η συμμετοχή της Ολλανδίας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Το τραγούδι έχει τον τίτλο Grow και θα το ερμηνεύσει ο Jeangu Macrooy.

Δείτε το επίσημο βίντεο κλιπ:

Η Ολλανδία θα διαγωνιστεί κατευθείαν στον μεγάλο τελικό της Eurovision, μιας και είναι η διοργανώτρια χώρα, στις 16 Μαΐου.

Πώς βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Ολλανδίας στη Eurovision 2020; | How do you rate the entry of The Netherlands in the Eurovision 2020?
Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτοί δεν έλεγαν ότι η συμμετοχή τους θα είναι τόσο καλή που μπορεί να διεκδικήσουν και συνεχόμενη νίκη;
    Βαριέμαι πραγματικά…

  2. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ολλανδία στέλνει ένα δυνατό κομμάτι! Σήμερα Ολλανδία και Ελβετία παρουσίασαν δύο υπέροχα τραγούδια και στο τοπ 3 των στοιχημάτων βλέπουμε τα τρία τσίρκα της φετινής χρονιάς…Το θετικό είναι ότι συνήθως τα στοιχήματα δεν πέφτουν μέσα τέτοια εποχή..

  3. BOTTOM 5 στον τελικό, όπως συνήθως με τους διοργανωτές τα τελευταία χρόνια!

  4. Υπέροχο τραγούδι! Μελωδικό ,γνήσιο και ιδιαίτερα δυνατό.
    Σήμερα βγήκαν δύο από τις καλύτερες συμμετοχες μέχρι στιγμής (Ελβετία , Ολλανδία)

  5. Χαλια ειναι. Δεν εχει την δυναμικη που εχει το τραγουδι της Μολδαβιας. Η Μολδαβια φετος παει για την νικη μετά απο τον αδικο περσινό αποκλεισμο της. Ετοιμαστειτε για Κισιναου 2021 και prison

  6. Αρκετά ωραίο. Όμορφοι στίχοι και ωραία φωνή. Δεν ξέρω πως μπορεί να τα πάει, για νικητήριο πολύ δύσκολα αλλά μπορώ να το ακούσω ευχάριστα, αν και δεν είναι τραγούδι για όλες τις ώρες.

  7. Αρχικά είχαν πει ότι πάνε για 2η σερί νίκη. Αργότερα είπαν ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Ίσως στην αρχή είχαν επιλέξει/ήθελαν να επιλέξουν άλλον καλλιτεχνη; Μικρή σημασία έχει πλέον.
    Ένα καλό κομμάτι, αλλά τίποτε περισσότερο. Εκεί που κάτι πάει να γίνει, υπάρχει δηλ μια κλιμάκωση, τελειώνει.
    20άδα με το ζόρι. Αυτή ίσως είναι η κληρονομιά των ’10s στην Eurovision, να τερματίζουν οι συμμετοχές της διοργανώτριας χώρας εκτός 20άδας. Το ξεκίνημα έγινε το 2010 με την 20η θέση της Νορβηγίας αλλά παγιώθηκε από το ’15 και μετά, που με εξαίρεση την Σουηδία 2016 που εκτοξευθηκε στην 5άδα, όλες οι υπόλοιπες διοργανώτριες (Αυστρία, Ουκρανία, Πορτογαλία, Ισραήλ) βρέθηκαν μεταξύ 23ης-26ης θέσης. Φέτος δεν νομίζω ότι θα αποτελέσει εξαίρεση η συμμετοχή της Ολλανδίας
    Όπως και να ‘χει, καλή επιτυχία Ολλανδία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ