?? ΜΑΛΤΑ: Ακούστε τη συμμετοχή της Destiny για τη Eurovision!

Η νικήτρια της Junior Eurovision 2015 Destiny, έχει την τιμή να εκπροσωπεί τη Μάλτα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision μετά από τη νίκη της στο X Factor Malta! Πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσει η Destiny το οποίο έχει τίτλο “All of my love” και μπορείτε να το ακούσετε στο video παρακάτω:

Η Μάλτα κληρώθηκε να εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 12 Μαΐου.

Πως σας φαίνεται το “All of my love”;

Ψηφίστε στο Poll μας και βαθμολογήστε τη συμμετοχή της Μάλτας στη Eurovision 2020!

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Μάλτας στη Eurovision 2020; / How do you rate the Maltese entry in Eurovision 2020?

Για όλα τα νέα της Eurovision και της συμμετοχής της Μάλτας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

?? Η ιστορία της Μάλτας στη Eurovision με μια ματιά…

  • Συνολικές συμμετοχές: 32
  • Συμμετοχές σε Τελικούς: 25
  • Πρώτη συμμετοχή: 1971 («Marija I – Maltija» – Joe Grech, τελευταία θέση)
  • Καλύτερο αποτέλεσμα: 2002 («7th Wonder» – Ira Losco, 2η θέση) και 2005 («Angel»- Chiara, 2η θέση)
  • Χειρότερο αποτέλεσμα: 2007 («Vertigo»- Olivia Lewis , 25η στον Ημιτελικό)
Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κι όλο έλεγα «σιγά τώρα, τι θα στείλει κι η Μάλτα». Όχι…μπράβο, μπράβο, μπράβο. Από τα καλύτερα για φέτος. Και πόσο όμορφη παρουσία.

  2. Καλούτσικο αλλά δεν τρελαίνομαι. Κάτι μεταξύ προπέρσινης Αυστρίας και φετινής Σουηδίας. Είναι jury friendly αλλά στον κόσμο δεν ξέρω. Με ξενίζει επίσης να βλέπω μικρά κορίτσια να υποδύονται ντίβες. Ήθελα κάτι πιο κοντά στην ηλικία της.

  3. Xωρίς το τραγούδι να είναι κάτι πρωτοποριακό και επαναστατικό, είναι καλά δομημένο και με ρεφραίν που σου μένει άμεσα. Για τη φωνή της κοπέλας δεν τίθεται καν θέμα. Θα πάει καλά.

  4. Αυτή η Μάλτα κάθε χρόνο φρου φρου και αρώματα είναι!! Στέλνει ένα και καλά μοντέρνο τραγούδι,οι φαν στα σχόλια τρελαίνονται και στο έχουμε πάντα την ίδια κατάληξη!

  5. Καλη προσπάθεια κ φέτος απο την Μάλτα αλλα απο εκει κ πέρα δν καταλβαίνω γτ εχουν όλοι εξτασιαστεί στα σχόλια με.αυτο το τραγούδι.Καλά θα παει αλλα δν ειναι κ για νίκη.

  6. Πολύ όμορφο τραγούδι!
    Η τραγουδίστρια μήπως είναι κόρη η ανιψιά της Miriam Christine που τραγούδησε το 1996 In a woman’s heart για την Μάλτα?

  7. εδώ πέρσυ που είχαν κομματάρα και εξαιρετική παρουσίαση και ολοι ξετρελαινονταν με το κομματι, πήγαν άπατοι στο κοινό..μαυτό θα πάνε καλύτερα? δε νομιζω..κατώτερο του περσινού..next..

    • Εξαιρετική παρουσία δεν είχαν. Η κοπέλα ήταν σαν κούτσουρο και δεν είχε καθόλου ενέργεια στην σκηνή και ας ήταν το στήσιμο καταπληκτικό.

  8. Από τα καλύτερα μου φέτος…νομίζω πως θα είναι στις πρώτες θέσεις των επιτροπών. Μακάρι να πάει καλά κ στο televoting (αν κ δυστυχώς η Μάλτα αδικείται συνήθως από το κοινό)

  9. Η Destiny και ο Ελβετός εκπρόσωπος είναι τραγούδια που φέτος νομίζω πάνε πολύ δυνατά. Την αγαπώ την γλυκούλα και ελπίζω η Μάλτα να κορυφωθεί στο top 3 είναι μια πολύ δυνατή συμμετοχή και σε μια απρόβλεπτη Eurovision όπως η φετινή θα κάνει την έκπληξη!!! Μακάρι η Μάλτα όπως και η Ισλανδία έχουν φτάσει πολύ κοντά στη πηγή ας ελπίσουμε ότι φέτος μια από αυτές της δύο θα πιει από το νερό!

  10. Φωνητικά δεν τίθεται θέμα, θα είναι άψογη. Σαν κομμάτι καλό, τίποτε το wow. Mου θυμίζει λίγο το Walk On Water της Ira Losco . Απο ‘κει και πέρα, σ’αυτήν την μέτρια (μην πω κάτω του μετρίου) χρονιά, άνετα την βγάζουν πρώτη την Μάλτα οι επιτροπές. Στο televoting όμως δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχει πολλά χρόνια να μπει 10άδα στο televoting στον τελικό η Μάλτα (απ’το 2013 συγκεκριμένα, 9η θέση). Πάντως τον τελικό πολύ δύσκολα θα τον χάσει (λόγω μαζικής-πιστεύω- στήριξης από επιτροπές)
    Ίδωμεν!
    Καλή επιτυχία Μάλτα!

  11. Θυμίζει λίγο άλλες συμμετοχές της ,όπως το walk on water Ωραίο τραγούδι, το θέμα είναι ότι η Μάλτα δυσκολεύεται στα αποτελέσματα. Ίσως δεν στηρίζεται αρκετά και από τις επιτροπές αλλά και από τους φανς

  12. Ημουν θετικα διακειμενος εξ αρχης σε μια εκπροσωπηση της Μαλτας απο τη Destiny μιας και τη συμπαθησα απο τοτε που μας συστηθηκε στο διαγωνισμο. Μου αρεσε πολυ στο “not my soul”. Θαυμασα το ταλεντο της και οταν κερδισε το εισιτηριο για τη φετινη γιουροβιζιον χαρηκα γνωριζοντας πως θα μας χαρισει και φετος μια αν οχι αξεχαστη σιγουρα ομως αξιοπροσεκτη συμμετοχη. Επομενως ειχα μια ιδιαιτερη προσμονη -και ειδικα μετα απο ολες τις μετριοτητες που επελεξαν οι αλλες χωρες- να ακουσω το τραγουδι που ετοιμασαν για τη Destiny.
    Ακούγοντάς το εχω ψιλοαναμικτα συναισθηματα. Ηθελα ενα πιο ωραίο τραγουδι γι’αυτο το κοριτσι με αυτη τη φωνάρα. Δεν ειναι ασχημο παρολαυτα. Ειναι απο τα καλυτερα φετος. Μακαρι να παει καλα, την ηθελα και νικητρια αλλα με αυτο το τραγουδι δυσκολα.. Επισης τη “μεγαλωσαν” πολύ ετσι που την εντυσαν και την εβαψαν. Στη σκηνή ομως πιστευω πως θα “σκισει”
    Λέτε το πεπρωμενο της Μαλτας να ειναι μια νικη, επιτελους, με τη Destiny? 😉

  13. Ωραίο αν και περίμενα κάτι καλύτερο νομίζω. Νιώθω ότι κατά κάποιο τρόπο λίγο χαράμισαν την φωνή της με κάτι που θέλει να είναι “σοβαρό” αλλά να έχει και το πιο upbeat ρεφρέν του. Αυτό το ρεφρέν κάπως με χαλάει, είναι σαν διαφήμιση για τηλεφωνική εταιρία ενώ θα μπορούσε να είναι ένα πολύ δυνατό soul pop τραγούδι. Καλή προσπάθεια που νομίζω θα ευνοηθεί από τις επιτροπές αλλά δεδομένου ότι δεν πιστεύω στην σκηνή να κάτι κάτι άλλο από το να κάθεται και να τραγουδάει σε στυλ χορωδίας με κάποιους ακόμα και ότι στο κοινό η Μάλτα δεν τα πάει ποτέ καλά δεν βλέπω να επιβεβαιώνονται εύκολα οι στοιχηματικές για δεκάδα.

  14. Εξαιρετικό video clip. Μέχρι εκεί. (Αν έστελνε κάτι ανάλογο η Ελλάδα, δεν θα σταματούσα να διαβάζω σχόλια για…gospel από τα Lidl)…

    • Δεν έστειλε όμως. Οπότε σας παραπέμπω στη γνωστή παροιμία με την αλεπού και τα κρεμαστάρια.

  15. Πρωτο σχολιο για eurovision 2020. Δεν θα πω πολλα εχει ξεκαθαρα winning vibes, παιζει για την νικη!!! Εχει φωναρα θα το σκισει live!! Ηρθε η ωρα σου Μαλτα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ