?? ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Οι φιναλίστ του Pabandom iš naujo! [poll]

Η Λιθουανία ετοιμάζεται το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου να επιλέξει τον εκπρόσωπό της για τον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ. Οχτώ καλλιτέχνες κατόρθωσαν μετά από τρεις προκριματικούς γύρους και δύο ημιτελικούς να πάρουν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Pabandom iš naujo.

Μπορείτε να δείτε πως φτάσαμε στον τελικό παρακάτω:

Οι 8 φιναλίστ του μεγάλου τελικού είναι οι εξής:

  1. Aistė Pilvelytė – Unbreakable
  2. The Roop – On fire
  3. KaYra – Alligator
  4. Rūta Loop – We came from sun
  5. Monika Marija – If I leave
  6. Monique – Make me human
  7. MEANDI – Drip
  8. The Backs – Fully

Ποιος θα είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της Λιθουανίας; Πείτε μας ποιο από τα 8 τραγούδια είναι το αγαπημένο σας!

ΨΗΦΙΣΤΕ στο poll του OGAE Greece!

Which of "Pabandom iš naujo" songs do you like the most?
Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προσωπικά ελπίζω για το MEANDI – ‘Drip’… Ξέρω ότι πιθανότατα δε θα κερδίσει αλλά εύχομαι να γίνει η τεράστια ανατροπή. Το τραγούδι είναι πολύ πιασάρικο και τρομερά σύγχρονο. Τα υπόλοιπα τα βρίσκω ολίγον τι βαρετά. Η Aiste θυμίζει τραγούδι που απορρίφθηκε από τον τελικό του Melodifestivalen πριν κάποια χρόνια, η Monika έχει ψιλο-αδιάφορο τραγούδι, η Monique ενώ κάτι πάει να κάνει, στο τέλος το χάνει και καταντάει βαρετό το όλο σκηνικό, ενώ οι The Roop εχουν μια σκηνική παρουσία τρομερά παιδική και το τραγούδι το βρίσκω έως και ενοχλητικό σε σημεία…Βέβαια ένας από τους 4 προαναφερθέντες θα κερδίσει λογικά αλλά όπως και να’χει, καλή επιτυχία στη Λιθουανία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ