?? ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Η Evgenya Redko αποσύρεται από το Pabandom iš naujo!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε σήμερα η είδηση που θέλει την Evgenya Redko να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Pabandom iš naujo. Η νεαρή καλλιτέχνις εγκαταλείπει έτσι το όνειρο εκπροσώπησης της χώρας της στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ.

Οι λόγοι που οδήγησαν την Evgenya να πάρει αυτή την απόφαση είναι ιατρικοί. Συγκεκριμένα η ανερχόμενη τραγουδίστρια αντιμετωπίζει οξύτατους πόνους στη σπονδυλική στήλη εξαιτίας μιας κήλης. Οι πόνοι αυτοί είχαν κάνει την εμφάνισή τους από τις αρχές του Ιανουαρίου, αλλά τώρα έχουν φτάσει σε ανυπόφορο επίπεδο.

Η Evgenya συμμετείχε στο τρίτο προκριματικό show με το τραγούδι “Far” όπου και προκρίθηκε ως τέταρτη αποσπώντας μάλιστα τη δεύτερη μεγαλύτερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή ακούγοντας εγκωμιαστικά σχόλια για τη φωνή της.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο δεύτερο ημιτελικός θα έχει μόνο οχτώ συμμετέχοντες, τέσσερις εκ των οποίων θα λάβουν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της 15ης Φεβρουαρίου.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2020 και της επιλογής εκπροσώπου της Λιθουανίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή/Φωτογραφία: LRT]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ