?? ΙΣΡΑΗΛ: Το «Feker Libi» γίνεται πιο… τροπικό!

Το Ισραήλ, ακολουθώντας τα χνάρια κι άλλων χωρών της Eurovision 2020, αποφάσισε να δώσει μια μικρή δόση βελτίωσης στο τραγούδι «Feker Libi». Μια πιο τροπική νότα πήρε η νέα ενορχήστρωση του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Eden Alene στο Ρότερνταμ.

Ακούστε το revamp του «Feker Libi»:

Η συμμετοχή του Ισραήλ στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision γράφτηκε από τον πολύ γνωστό τραγουδοποιό της χώρας, Idan Raichel, μαζί με τον πολύ πετυχημένο Doron Medalie, που έφερε τη νίκη στη χώρα το 2018 με το τραγούδι «Toy» και ερμηνεύτρια τη Netta Barzilai.

Το «Feker Libi» (Αγάπη μου) ερμηνεύεται στα αγγλικά, αμχαρικά, εβραϊκά, αραβικά και σε μια φτιαχτή γλώσσα που θυμίζει αφρικανικές γλώσσες.

Πώς σας φαίνεται το revamp του ισραηλινού τραγουδιού;

Ψηφίστε στο Poll μας και βαθμολογήστε τη νέα version της Ισραηλινής συμμετοχής στη Eurovision 2020!

Πως βαθμολογείτε τη revamped version του "Feker Libi" με την Eden Alene? / How do you rate the revamped version of "Feker Libi" with Eden Alene?
Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ