?? ΙΣΡΑΗΛ: Σήμερα η παρουσίαση των 4 τραγουδιών της Eden Alene!

Την πρώτη γεύση από τα 4 τραγούδια που γράφτηκαν για την Eden Alene, την εκπρόσωπο του Ισραήλ στη Eurovision 2020, θα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε σήμερα. Μέσα από ειδική εκπομπή του κρατικού ραδιοφωνικού καναλιού KAN Gimel θα γίνει η πρώτη μετάδοση των τραγουδιών αυτών.

Τα 4 υποψήφια τραγούδια

Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 16:00. Παρουσιάστρια θα είναι η Lucy Ayoub, γνωστή από τη Eurovision 2019, και η Michal Asulin, ραδιοφωνική παραγωγός. Αυτοί είναι οι τίτλοι των τραγουδιών και οι δημιουργοί τους:

  1. Roots (Nathan Goshen & Stav Beger)
  2. Feker libi (Doron Medalie & Idan Raichel)
  3. Savior in the sound (Oren Emanuel, Talia Londoner, Ori Avni)
  4. Rakata (Gal Jo Cohen, Eyal Ishay, Tzlil Kalifi, Eran Kashi)

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε ζωντανά στον εξής σύνδεσμο:

ή στο Facebook:

Η τελική επιλογή την επόμενη εβδομάδα

Η επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ θα γίνει από την εκπομπή HaShir HaBa L’Eirovizion (Το Επόμενο Τραγούδι για τη Eurovision) την Τρίτη 3 Μαρτίου. Εκεί η Eden Alene θα ερμηνεύσει ζωντανά τα 4 τραγούδια. Το «βάρος» της επιλογής θα μοιραστεί σε τρία μέρη: μία επιτροπή από επαγγελματίες, τους κριτές της εκπομπής και το τηλεοπτικό κοινό. Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι KAN 11.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ