?? ΙΣΡΑΗΛ: Η Eden Alene δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για την καρτ ποστάλ!

Σήμερα ξεκίνησε η συνάντηση των Head of Delegation των χωρών που συμμετέχουν στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Κάθε χώρα στέλνει έναν εκπρόσωπο. Εκεί συζητιούνται θέματα του διαγωνισμού και γίνεται η επίσημη κατάθεση της συμμετοχής των χωρών. Από αυτήν απουσίαζαν οι αποστολές της Ελλάδας, της Σουηδίας και του Ισραήλ εξαιτίας του κορονοϊού COVID-19.

Τα πρώτα αποτελέσματα της εξάπλωσης του κορονοϊού

Στη σημερινή συνάντηση των Head of Delegation στο Ρότερνταμ η αποστολή του Ισραήλ, που συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης, ανακοίνωσε ότι η εκπρόσωπος του Ισραήλ, Eden Alene, δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για τα γυρίσματα της καρτ ποστάλ της.

Αυτές οι πληροφορίες δόθηκαν από πηγή του ισραηλινού τηλεοπτικού φορέα KAN στην ιστοσελίδα Eurovisionworld.

Το Ισραήλ συμμετέχει φέτος με το τραγούδι Feker Libi που θα ερμηνεύσει η Eden Alene στο 2ο μισό του πρώτου ημιτελικού, στις 12 Μαΐου.

πηγή: Eurovisionworld

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ