?? ΙΣΡΑΗΛ: Ακούστε τα 4 τραγούδια της Eden Alene!

Στις 16:00 μεταδόθηκαν ζωντανά μέσα από τον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό KAN Gimel τα 4 υποψήφια τραγούδια, από τα οποία το ένα θα επιλεγεί την Τρίτη για να εκπροσωπήσει το Ισραήλ. Αυτά τα τραγούδια θα τα ερμηνεύσει η Eden Alene την Τρίτη 3 Μαρτίου ζωντανά στην εκπομπή HaShir HaBa L’Eirovizion και η επιλογή θα βγει από τις ψήφους του κοινού, ειδικής επιτροπής και επιτροπής στο σόου.

1. Savior in the sound (Oren Emanuel, Talia Londoner, Ori Avni)

2. Roots (Nathan Goshen & Stav Beger)

3. Rakata (Gal Jo Cohen, Eyal Ishay, Tzlil Kalifi, Eran Kashi)

4. Feker libi (Doron Medalie & Idan Raichel)

Ψηφίστε στο Poll μας για το ποιο από τα 4 τραγούδια προτιμάτε να ερμηνεύσει η Eden Alene στο Ρότερνταμ!

Ποιο τραγούδι θα θέλατε να ερμηνεύσει η Eden Alene στη Eurovision 2020; / Which song do you prefer for Eden Alene?
Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. H κοπέλα έχει πολύ καλύτερη φωνή από αυτά τα τραγούδια και κανένα δεν αναδεικνύει απόλυτα την φωνή της, αλλά ως πρώτο άκουσμα καλά είναι όλα! Μάλλον το Roots και το Feker Libi είναι τα καλύτερα!

    Ισως κλείνω πιο πολύ στο Roots που αν και θυμίζει κάπως το Τοy (οι ιδιοι δημιουργοι ειναι), μοιάζει ως φαβορί!

  2. Rakata μας λέει η Roxen στο Cherry Red, Rakata και η Eden στο ομώνυμο. Μάλιστα. Το Roots λίγο κάπως κάτι λέει και θυμίζει στο ρεφραίν Netta. Κρίμα πάντως που μια από τις πιο όμορφες γλώσσες του κόσμου (ναι, τα εβραϊκά) λείπουν και εμφανίζονται σε ένα τουρλού γλωσσών του τελευταίου άσματος. Πολύ κρίμα Ισραήλ μου. Ωραία φωνή πάντως.

  3. בטח, השיר השלישי ייבחר, כלומר, Roots ייקח את הדרך להולנד, אלא אם תחרות הווירוסים תבוטל
    Σίγουρα, θα επιλεγεί το 3ο τραγούδι, δηλαδή το Roots θα πάρει τον δρόμο για την Ολλανδία, αν δεν ακυρωθεί βέβαια ο διαγωνισμός λόγω του ιού.

  4. Πόσο στο πόδι γραμμένα όλα… Το ρεφρέν του Roots ίδιο με το Toy, το Saviour in the sound ίδιο με το Sound of silence. Απογοήτευση σκέτη.

  5. το τεκευταιο το εχει γραψει ο ντορον και με αυτο θα πηγαινε η ειρηνη παπαδοπουλου και αφου η ερτ δεν την επελεξε το τραγουδι ο ντορον το εδωσε στη eden!Προκειτε για το τραγουδι feker libi

    • Αν ισχύει αυτό, από όσα έχουν διαρρεύσει (one, kida ley) μου φαίνεται το χειρότερο. Δεν έχω ιδέα πως θα είναι το τραγούδι της Stefania. Αλλά σίγουρα είναι η πρώτη φορά που ανυπομονώ τόσο πολύ να ακούσω ελληνική συμμετοχή.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ