?? ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Ταινία για τον Johnny Logan στα σκαριά!

Ο Johnny Logan παραμένει μέχρι στιγμής ο μοναδικός καλλιτέχνης που κέρδισε τη Eurovision δύο φορές. Όπως μεταδίδει ο βρετανικός τύπος, μια Βορειοϊρλανδική εταιρεία παραγωγής ταινιών έχει ήδη βάλει μπροστά τη δημιουργία ταινίας με θέμα τον Ιρλανδό καλλιτέχνη και τραγουδοποιό. Θα πρόκειται για ένα δραματοποιημένο βιογραφικό ντοκυμαντέρ (biopic). Ο παραγωγός Brian J Falconer αποκάλυψε ότι η ταινία θα εστιάσει σε 7 χρόνια της ζωής του Johnny Logan, ξεκινώντας από το 1980 τη χρονική στιγμή της πρώτης του νίκης με το ‘What’s Another Year’ και θα τελειώσει το 1987 με τη δεύτερη νίκη του με το ‘Hold Me Now’.

Δεν έχει γίνει γνωστός ακόμα ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Johnny Logan, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος, έχουν ήδη υπογραφεί τα σχετικά συμβόλαια και η παραγωγή προχωράει. Ο τίτλος της ταινίας, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα είναι “Mr Eurovision”.

Πηγή: The Sunday Times

Η πρώτη νίκη του Johnny Logan για την Ιρλανδία το 1980 με το ‘What’s Another Year’

Η δεύτερη νίκη του Johnny Logan για την Ιρλανδία το 1987 με το ‘Hold Me Now’

Η πρόσφατη εμφάνιση του Johnny Logan στο Het Grote Songfestivalfeest που έγινε στο Ziggo Dome του Άμστερνταμ

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα του OGAE Greece για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ταινία και για την ημερομηνία κυκλοφορίας της.


Ο Johnny Logan κέρδισε δύο φορές τη Eurovision ως ερμηνευτής, το 1980 με το “What’s Another Year” και το 1987 με το “Hold Me Now”, ενώ κέρδισε και μία τρίτη φορά ως συνθέτης, το 1992 με το “Why Me?” που ερμήνευσε η Linda Martin. Το αξεπέραστο αυτό κατόρθωμα του έδωσε το παρατσούκλι “Mr Eurovision”.

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μονο εμενα μου φαινεται λιγο γελοιο το ολο εγχειρημα; Ο δε τιτλος “Mr Eurovision” ακομα περισσοτερο..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ