?? ΚΡΟΑΤΙΑ: Ξεκινούν οι προετοιμασίες για το Dora 2020!

© HRT

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Κροατίας, HRT, έβγαλε κάλεσμα για υποβολή συμμετοχών που θα διαγωνιστούν στον γνωστό εθνικό τελικό, Dora 2020. Ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ.

Οι προθεσμίες

Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα ξεκινήσει την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019. Τελική ημερομηνία υποβολής θα είναι η 15η Δεκεμβρίου 2019. Αφού συγκεντρωθούν τα υποψήφια τραγούδια, μια επιτροπή ειδικών, αποτελούμενη από εκπροσώπους του HRT, θα επιλέξει τα 16 καλύτερα για τον τελικό του Dora 2020. Η διαδικασία θα διεξαχθεί υπό την εποπτεία του Dora και του HRT 2020 Music Project Team.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων καθώς και οι όροι συμμετοχής θα δημοσιευτούν στις 5 Νοεμβρίου 2019 στην επίσημη ιστοσελίδα του Dora: https://www.hrt.hr/dora/.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ