Ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια views το “SUPERG!RL”- Έρχεται το “making of”!

Κάτι περισσότερο από δύο βδομάδες χρειάστηκαν για να ξεπεράσει το “SUPERG!RL” τις 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Η συμμετοχή της χώρας μας στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision στο κανάλι της Stefania έχει (αυτή την ώρα) 2,2 εκατομμύρια, ενώ στο επίσημο κανάλι της Eurovision κάτι περισσότερο από 500.000. Αξιοσημείωτες είναι και οι θετικές αντιδράσεις (like) οι οποίες ξεπερνούν τις 52 χιλιάδες.

Το video clip της ελληνικής συμμετοχής, σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας, ο οποίος μιλώντας για το video clip, δήλωσε:

Δημιουργήσαμε μια ιστορία με σουρεαλιστικά στοιχεία. Ακολουθούμε μια νεαρή κοπέλα που βρίσκει τη δύναμη να αγκαλιάσει την ιδιαιτερότητα της σε μια κοινωνία που τη βλέπει σαν κάτι ξένο. Πρόκειται για ένα ταξίδι εξερεύνησης της δύναμης εντός της. Το βίντεο έρχεται να συμπληρώσει το τραγούδι, το οποίο είναι δυναμικό και φρέσκο. Όλη η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες, που ο καθένας στον τομέα του έδωσε το 100% για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Επίσης, είχαμε μια άψογη συνεργασία με τη Stefania, η οποία μας εξέπληξε με την εργατικότητα και τις υποκριτικές της ικανότητες.

Το making of του SUPERG!RL

Όπως μας προϊδεάζει η Stefania μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, σύντομα αναμένουμε να δούμε το βίντεο με το making of του video clip του “SUPERG!RL”, ενώ παράλληλα στέλνει και το μήνυμα της…

Music affects our mood and emotions… It makes us feel better… No matter the circumstances!

https://www.instagram.com/p/B91wtpfJJMe/?utm_source=ig_web_copy_link

Η ανάρτηση της Stefania στο facebook

Η Stefania, όπως και οι περισσότεροι καλλιτέχνες του φετινού διαγωνισμού, δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την εξάπλωση του κορονοϊού. Με μήνυμα της στο facebook μας προτρέπει “να μείνουμε υγιείς και να προσέχουμε τους εαυτούς μας

https://www.facebook.com/stefaniaofficiall/posts/2686579461574017

Εν αναμονή των εξελίξεων για το τι μέλλει γενέσθαι με τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision, η θετική απήχηση που έχει η συμμετοχή μας στους φίλους του διαγωνισμού μας κάνουν να ανυπομονούμε για τις τελικές αποφάσεις της EBU.

Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο chart του OGAE Greece για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision (εδώ).

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα εμφανισθεί στο πρώτο ήμισυ του Β’ Ημιτελικού  στις 14 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2020!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντωμεταξύ στα στοιχήματα μια εταιρία που στην πιθανότητα νίκης μας κατατάσσει 24ους(απόδοση 210!) στην πιθανότητα 3αδας μας κατατάσσει 4ους με απόδοση 2 ?

  2. Αθηνά Μανουκιαν: ανάρτηση βίντεο 13/3 σήμερα 18/3 1.697.791 προβολές (σε 5μέρες)
    Στεφανία: ανάρτηση βίντεο 1/3 σήμερα 18/3 2,200+μυρια (σε 17 μέρες)

    Το παρουσιάζετε ως επιτυχία οταν η Μανουκιαν σε 5 μέρες σχέδον κοντεύει να την φτάσει; Μην πω για στοιχήματα που η Ελλάδα πεφτει απ τη μερα που βγήκε ενω η Μανουκιαν ηταν πατος και τώρα είναι διπλα διπλα με Ελλάδα… αφήστε τις φιεστες εδω στον ογκαε για τις προβολες της Στεφανιας γιατι περασε και δεν ακουμπησε. τοσο ελλαδα οσο και κυπρος χαλια θα πανε φετος. εντελως αδιαφορα τραγουδια. Η Μνακουκιαν εχει τραβηξει βλεματα μετα το βιντεο κλιπ.

    • Στον ogae Greece είσαι εαν δε το κατάλαβες, εάν δε σου αρέσει να βλέπεις σχόλια για την Ελληνική συμμετοχή, πάνε σε άλλο, ήμαρτον πια

    • Για κοιτα άλλη μια. Η Ελλάδα σμρ ανέβηκε μια θέση. Μην είμαστε όλοι καταστροφολόγοι.

    • Ναι γιατί είναι το ίδιο το ένα να ανεβαίνει στο επίσημο κανάλι με 3εκ subs και το άλλο στου καλλιτέχνη με 65χιλ; Άσε που μόνος σου ακυρώνεις ότι λες. Όπως ο ίδιος είπες, η Αθηνά ήταν στον πάτο των στοιχημάτων και τώρα ανέβηκε, λες και το ίδιο δεν μπορεί να συμβεί για την κάθε χώρα, όπως δηλαδή και στην Ελλάδα. Αλλά όχι, αυτό δεν θα σύμφερε την καταστροφολογία και την μιζέρια σου.

  3. και τι θελετε να κανουμε ρε παιδια? να ασχολουμαστε ολη μερα με τον κορονοιο? δεν ειναι ουτε ιατρικη σελιδα ουτε δημοσιγραφικη, σελιδα για την eurovision ειναι οποτε θεματα που αφορουν την eurovision Θα ανεβαζουν. αν θελετε να ενημερωθειτε δειτε ειδησεις

  4. Ότι βλακεία σας έρχεται στο μυαλό την πετάτε εδώ μέσα. Τα στοιχήματα δεν έχουν καμία βάση μέχρι να δούμε την σκηνική παρουσία και την ερμηνεία του τραγουδιού live. Στο παρελθόν τραγούδι που ήταν στης θέσεις 20 και 30 μετά την σκηνική παρουσία ήταν στις πρώτες θέσεις. Επίσης σιγά το βίντεο κλιπ, είναι όλο γυρισμένο σε ένα στούντιο, το δικό μας του Supergirl είναι πολύ πιο ακριβό από της Αρμενίας και πολύ καλύτερος αισθητικά.

  5. ναι ναι τα στοιχηματα δεν εχουν βαση επειδη μας δινουν πατο. αν μας δινανε 1η θεση θα ειχατε φτιαξει ηδη το οακα. αντε μαζευτειτε ολοι εδω μεσα με το γλυψιμο στην στεφανιτσα που οπως φιανεται ευτυχως δε θα παει καν να μας εκπροσωπησει. ας κανει γυρισμα την εμφναισουλα της σε κανενα σκοτεινο στουντιο της ερτ και τελος. εδω η ανθρωποτητα καιγεται χιλιαδες νεκροι απο πανδημια και εσεις λετε οτι ξεπεασαε τα 2 μυρια η κοπελιτσα. δωστε της και βραβειο που εκανε 2 μυρια. ελεος πια. καλο θα ηταν τετοιες μερες τετοια αρθρα με γλυψιμο να μην υπαρχουν. τι κερδιζετε με το να λετε εκανε 2 μυρια; στο τελος τον ξυριζουν τον γαμπρο και ξανα λεω με τις συνθηκες πανδημιας ξεχαστε ευροβιζιον τον μαιο. καμια χωρα δε θα δεχτει να διακινδυνεψει την υγεια της αποστολης της μεσα στα αεροδρομια κλπ. ηδη εχουν κλεισει συνορα ελλαδας λοιπον τι μου λετε? οτι τελος απριλη ολα θα ειναι ροζ συννεφο? τα τουριστικα καταλυματα στην ελλαδα θα ειναι κλειστα μεχρι 30 απριλιου. δεν εχετε καταλαβει την κρισιμοτητα των ημερων και μαλλων ανηκετε στην ομαδα αυτων που πανε στις παραλιες και στα βουνα ενω ολη η ελλαδα ειναι σε καραντινα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ