Η Ακρόπολη θα φωταγωγηθεί για το “Europe Shine A Light”!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η EBU μετά την ακύρωση του διαγωνισμού της Eurovision 2020 λόγω της πανδημίας του covid-19 ανακοίνωσε την διεξαγωγή ενός εναλλακτικού σόου για φέτος. Έτσι λοιπόν, το “Europe shine a light” θα μας κρατήσει συντροφιά το βράδυ της 16ης Μαίου. Την βραδιά θα την μεταδώσει φυσικά και η ΕΡΤ στις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου, οπότε και θα μεταδιδόταν ο Μεγάλος Τελικός, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 και από το Web TV της ΕΡΤ.

Europe Shine a Landmark!

Στην ειδική εκπομπή αυτή, εκτός από τον απαιτούμενο φόρο τιμής που θα αποδώσει η EBU στους φετινούς συμμετέχοντες, έχει ετοιμάσει και άλλες θεματικές κατηγορίες.

Μια από αυτές είναι το Europe Shine a Landmark! Σε αυτή την ενότητα θα φωτιστούν κάποια ιδιαίτερα εμβληματικά μνημεία, ορόσημα της Ευρώπης σε διαφορετικές χώρες.

Η Ακρόπολη θα φωταγωγηθεί!

Όπως μας ενημέρωσαν από τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα μας, η Ακρόπολη θα είναι αυτή που θα φωταγωγηθεί για λογαριασμό της Ελλάδας αυτή την ειδική βραδιά! Το παγκοσμίου φήμης μνημείο του Ελληνικού πολιτισμού με τον Παρθενώνα να δεσπόζει και να κερδίζει τον αιώνιο θαυμασμό θα αναδειχθεί ακόμα περισσότερο προβάλλοντας για μια ακόμη φορά τη χώρα μας ως κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού!

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision!

[Φωτογραφία: Ναυτεμπορική]

 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ