?? ΓΕΩΡΓΙΑ: Τα αποτελέσματα του τέταρτου Live show στο Georgian Idol!

Το τέταρτο live show του Georgian Idol πραγματοποιήθηκε χτες στην Τυφλίδα της Γεωργίας. Οι εφτά εναπομείναντες καλλιτέχνες βρέθηκαν επί σκηνής διεκδικώντας την παραμονή του στο show και το όνειρο τους ζωντανό για να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στο Ρότερνταμ. Νικητής του τέταρτου show αναδείχτηκε με 24,05% ο Tornike Kipiani, ο οποίος έφτασε τις τρεις σερί νίκες, ενώ από το την συνέχεια του show αποχώρησε ο Anri Guchmanidze!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς:

1.) Tornike Kipiani – 24.05%

2.) Barbara Samkharadze – 15.15%

3.) Mariam Gogiberidze – 14.06%

4.) Tamar Kakalashvili  – 13.79%

5.) Mariam Shengelia – 12.26%

6.) Davit Rusadze – 10.79%

7.) Anri Guchmanidze  – 9.90%

Οι εμφανίσεις των εφτά υποψηφίων στο 4ο Live:

  • Tornike Kipiani

  • Barbara Samkharadze 

  •  Mariam Gogiberidze 

  • Tamar Kakalashvili 

  • Mariam Shengelia 

  • Davit Rusadze 

  • Anri Guchmanidze

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς είναι η εισβολή στη σκηνή κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του Tornike Kipiani ενός γενειοφόρου άνδρα ο οποίος μάλιστα τον αγκάλιασε και το φίλησε στο μάγουλο. Ο Tornike δε φάνηκε να ταράζεται καθόλου, ενώ δεν έχασε και καθόλου τη ροή των στίχων τους οποίους όπως φάνηκε δεν τους είχε μάθει απ’ έξω καθώς τους διάβαζε  από το κινητό του. Ακόμα είναι η πρώτη φορά που η Tamar Kakalashvili  βρίσκεται εκτός πρώτης τριάδας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο Tornike Kipiani στην εμφάνιση του στο 4ο Live Show

Το Georgian Idol συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα με το 5ο live show στο οποίο θα συμμετάσχουν συνολικά επτά καλλιτέχνες!

Μείνετε στον OGAE Greece για όλα τα νέα αναφορικά με την Γεωργία αλλά και τον διαγωνισμό της Eurovision 2020!

[Πηγή/ Φωτογραφία: Geogian Idol]

 

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ