?? ΓΕΩΡΓΙΑ: Σήμερα επιλέγει τον εκπρόσωπο της η χώρα!

Απόψε το βράδυ στην Τιφλίδα της Γεωργίας πραγματοποιείται ο τελικός του Georgian Idol, ο νικητής του οποίου θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος της χώρας. Τέσσερις υποψήφιοι διεκδικούν τη σημερινή πρωτιά μετά από τα live show του διαγωνισμού. Σήμερα, σε αντίθεση με το 2019, θα επιλεγεί μόνο ο καλλιτέχνης ενώ το τραγούδι θα επιλεγεί εσωτερικά από ειδική επιτροπή.  

Οι τέσσερις  υποψήφιοι του τελικού είναι:

  • Tornike Kipiani
  • Barbara Samkharadze
  • Tamar Kakalashvili
  • Mariam Gogiberidze

Ο τελικός του Georgian Idol θα ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Γεωργίας (19:00 Ελλάδας) και μπορείτε να το δείτε live ΕΔΩ. Επίσης, μπορείτε να τον παρακολουθήσετε και μέσω της σελίδας του Georgian Idol στο facebook. Όλοι οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν μέσα από το Facebook Messenger κατά τη διάρκεια των live  εμφανίσεων.

Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει τον αποψινό τελικό;

Μείνετε στον OGAE Greece για όλα τα νέα αναφορικά με την Γεωργία αλλά και τον διαγωνισμό της Eurovision 2020!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ