?? ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Στις 29 Μαρτίου το London Eurovision Party 2020!

Ο Mahmood, εκπρόσωπος της Ιταλίας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού του 2019, κατά το περσινό London Eurovision Party – Tomodo / londoneurovision.com

Το London Eurovision Party, μια από τις δημοφιλείς εκδηλώσεις-προδρόμους του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου -για 13η φορά- στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών.

Συγκεκριμένα, το φετινό London Eurovision Party θα διεξαχθεί στο «Café De Paris», που βρίσκεται στη Leicester Square, και είναι ο τόπος διεξαγωγής του πάρτι τα τελευταία έξι χρόνια.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει στις 15 Φεβρουαρίου. Οι παρουσιαστές αλλά και οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο φετινό London Eurovision Party θα γίνουν γνωστοί εν ευθέτω χρόνω.

Πέρσι, στην εν λόγω εκδήλωση εμφανίστηκαν ο Duncan Laurence (Ολλανδία), ο Mahmood (Ιταλία) και οι KEiiNO (Νορβηγία) ανάμεσα σε 23 καλλιτέχνες. Επίσης, στο London Eurovision Party έχουν τραγουδήσει οι τρεις από τους πέντε τελευταίους νικητές στη Eurovision.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ