?? ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Ντοκιμαντέρ για τους eurofans θα μεταδώσει το YLE!

Το φινλανδικό κρατικό κανάλι YLE θα μεταδώσει τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 το “Eurovision Diaries”. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στους ορκισμένους φανς της Eurovision, γυρισμένο στο μεγαλύτερο μέρος του από τους ίδιους τους φανς. Το ντοκιμαντέρ επιχειρεί να φωτίσει με διασκεδαστικό τρόπο τις πιο κρυφές στιγμές της ζωής των eurofans. Πώς προετοιμάζονται για τη σεζόν της Eurovision; Με τι ασχολούνται; Τι είδους άνθρωποι είναι; Πώς είναι ο κόσμος ιδωμένος από τα μάτια τους; Πόσο σοβαρά ασχολούνται με τον διαγωνισμό; Πώς επικοινωνεί η κοινότητα των φανς; Πώς βιώνουν μετά το πέρας του διαγωνισμού την περίφημη ‘Μετα-Γιουροβιζιονική Κατάθλιψη” ή PED (Post-Eurovision Depression);

Η EUROVISION ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ FANS

Η εκπομπή ακολουθεί πάνω από 100 eurofans κατά την περίοδο προετοιμασίας του Διαγωνισμού Eurovision 2019 του Τελ Αβιβ αλλά και λίγους μήνες μετά από αυτόν. Συνολικά θα ζήσουμε το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο μέχρι τον Οκτώβριο του 2019. Οι φανς προέρχονται από πολλές διαφορετικές χώρες, τόσο της Ευρώπης αλλά και εκτός αυτής, όπως από το Μεξικό, Αργεντινή, Φιλιππίνες, Αυστραλία.

Εκτός από τους φανς στην εκπομπή θα δούμε και αρκετούς από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη Eurovision 2019, όπως τους Darude, Duncan Lawrence & Serhat. Οικοδέσποινα σε αυτό το ταξίδι θα έχουμε τη γνώριμη φίλη του διαγωνισμού Krista Siegfrids, παρουσιάστρια πρόσφατων εθνικών τελικών αλλά και εκπρόσωπο της χώρας στη Eurovision 2013 με το “Marry me”.

https://www.instagram.com/p/B7WDcceBgSD/?utm_source=ig_web_copy_link

Το “Eurovision Diaries” μπορείτε να παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 στο διαδικτυακό κανάλι YLE Areena ΕΔΩ. Η γλώσσα μετάδοσης είναι κατά κύριο λόγο τα αγγλικά. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους αγγλικούς υποτίτλους για τα μέρη που είναι στα φινλανδικά.


Μετά την ακύρωση της Eurovision 2020, πολλοί από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα συμμετείχαν ετοιμάζουν εκπομπές και αφιερώματα για τον διαγωνισμό. Μείνετε συντονισμένοι στον ogaegreece.com για να μαθαίνετε όλες τις ενδιαφέρουσες σχετικές μεταδόσεις!

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ