?? ΙΣΠΑΝΙΑ: Χριστουγεννιάτικο show του TVE με την Pastora Soler! Καλεσμένος ο Blas Cantó!

Το δικό της τηλεοπτικό Χριστουγεννιάτικο show θα έχει φέτος η Pastora Soler, η ερμηνεύτρια που εκπροσώπησε την Ισπανία στη Eurovision 2012 με τη σύνθεση των Thomas G:son, Tony Sánchez-Ohlsson και Erik Bernholm “Quédate conmigo” (10η θέση). 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αυτή τη περίοδο διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα φέρει στο κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και χορογράφο Francis Viñolo, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε τη καινούργια της δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο “Sentir”.

Το show, που θα έχει τίτλο τη συμμετοχή της στη Eurovision “Quédate Conmigo” (Μείνε μαζί μου), θα προβληθεί τηλεοπτικά από το κρατικό κανάλι της χώρας TVE τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, στις 22:40 ώρα Ισπανίας (21:40 ώρα Ελλάδας). Μεταξύ άλλων, επίσημος καλεσμένος της θα είναι ο εκπρόσωπος της Ισπανίας στη Eurovision 2020 Blas Cantó ο οποίος θα χαρίσει στην όλη εκπομπή άρωμα… Eurovision!

Το πρόγραμμα προφανώς θα περιέχει άφθονη μουσική καθώς η λίστα των καλεσμένων της ιδιαίτερης αυτής βραδιάς περιλαμβάνει επίσης τους δημοφιλούς καλλιτέχνες και φίλους της οικοδέσποινας Pastora, Miriam Rodriguez, Miguel Poveda και Vanesa Martin αλλά και άλλους καλλιτέχνες από τον χώρο της Eurovision όπως ο Manuel Carrasco (Ισπανικός Τελικός 2003) και ο Raphael (Ισπανία 1965, 1966).

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο η Pastora Soler το 2012 όσο και ο Blas Cantó φέτος αποτελούν εσωτερικές επιλογές των αρμόδιων του κρατικού καναλιού της χώρας TVE για την εκπροσώπηση της Ισπανίας στη Eurovision.

Η επιλογή του Cantó έγινε στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2019 ενώ η επίσημη ανακοίνωση στο κοινό έγινε στις 5 Οκτωβρίου 2019, με την Ισπανία να είναι η δεύτερη χώρα για το 2020 που προχώρησε σε ανακοίνωση εκπροσώπου (είχε προηγηθεί η ανακοίνωση των Hooverphonic από το Βέλγιο). 

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ισπανίας στη Eurovision 2020 μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece!

Πηγή: ESCtoday 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ