?? ΙΣΠΑΝΙΑ: Η Nicoline Refsing στη καλλιτεχνική επιμέλεια του “Universo”!

Η Ισπανική τηλεόραση TVE ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με την Nicoline Refsing για το project της σκηνικής παρουσίας της συμμετοχής της χώρας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Refsing συνεργάζεται με την Ισπανική ομάδα καθότι το 2019 είχε αναλάβει την επιμέλεια της συμμετοχής της χώρας στη Junior Eurovision ενώ είχε δουλέψει με την αντίστοιχη ομάδα και το 2014 όταν τη χώρα στη Eurovision εκπροσώπησε η Ruth Lorezo.

Η Nicoline Refsing είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στον κύκλο των παραγωγών της Eurovision. Η πρώτη της ενασχόληση με τον διαγωνισμό ήρθε το 2014 όταν της προτάθηκε να είναι η Creative Director όλου του show με αποτέλεσμα να συνεργαστεί με 37 αποστολές.

Η Refsing εργάστηκε ως Creative Director της συμμετοχής της Λετονίας το 2015, των συμμετοχών της Ιταλίας και της Αυστραλίας το 2016 και τέλος των συμμετοχών της Ελβετίας και της Ιρλανδίας το 2017.

Σχετικά με τη συνεργασία της με την Ισπανική τηλεόραση αλλά και με τον Blas Cantó η ίδια δήλωσε:

Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστούμε και πάλι με την ισπανική ομάδα, μετά τη τελευταία μας φορά στη Junior Eurovision 2019 και την μικρή και ταλαντούχα Melani. Η αλήθεια είναι ότι η ισπανική είναι μία από τις καλύτερες και πιο συνεργάσιμες ομάδες με τις οποίες είχα τη τιμή να δουλέψω. Αγαπώ πολύ τον Blas αλλά και το “Universo” και ανυπομονώ να ετοιμάσουμε παρέα ένα show θεαματικό, φιλόδοξο και εκρηκτικό!”

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Nicoline Refsing είναι απόφοιτος του The Royal Danish Academy of Fine Arts ενώ πλέον ζει και εργάζεται στο Λονδίνο όντας από τον Μάρτιο του 2011 ιδιοκτήτρια και ιδρυτής της εταιρίας “Rockart Design”. Στο ενεργητικό της, μεταξύ άλλων και πέρα των συνεργασιών της στο χώρο της Eurovision που αναφέρθηκαν παραπάνω, έχει τα εξής show: “The National Television Awards 2010-2012”, “The National Movie Awards 2010-2011”, “The Brit Awards 2006-2010”, “Leona Lewis Labyrinth Tour 2010 (Scenery design)”, “Westlife Where We Are tour 2010 (Scenery design)”, “Queen Elisabeth I Cunard ship launce ceremony 2010”, “Pink Fun House Tour 2009” και “Take That Beautiful world Tour 2008”.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ισπανία, ως μέλος των BIG5 χωρών (μαζί με Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία) θα συμμετάσχει απευθείας στον γύρο του Μεγάλου Τελικού του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στις 16 Μαΐου 2020.

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ισπανική συμμετοχή στη Eurovision 2020 μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και μόνο που κατεστρεψε επι σκηνης την αριστουργηματική ιταλικη συμμετοχη του 2016 δν με κανει να ελπίζω σε κατι καλό!!αχ καημενη ισπανια αχ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ