?? ΔΑΝΙΑ: Απόψε ο εθνικός τελικός Dansk Melodi Grand Prix 2020!

Απόψε η Δανία επιλέγει εκπρόσωπο για τη Eurovision 2020! O εθνικός τελικός, Dansk Melodi Grand Prix (DMGP) θα διεξαχθεί  στο Royal Arena της Κοπεγχάγης χωρίς όμως την παρουσία κοινού και δέκα υποψήφια τραγούδια θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Ρότερνταμ.

Όπως σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας, η Hella Joof και ο Rasmus Bjerg θα εκτελέσουν χρέη παρουσιαστών, ενώ για πρώτη φορά μετά το 1999 θα χρησιμοποιηθεί live ορχήστρα!

Τα δέκα υποψήφια τραγούδια είναι κατά σειρά εμφάνισης (κάνοντας κλικ στα links μπορείτε να τα ακούσετε):

  1. BEN & TAN – Yes
  2. Isam B – Bølger
  3. Maja og De Sarte Sjæle – Den eneste goth i verden
  4. Benjamin Kissi – Faith
  5. Emil – Ville ønske jeg havde kendt dig
  6. Sys Bjerre – Honestly
  7. Jamie Talbot – Bye Bye Heaven
  8. Sander Sanchez – SCREENS
  9. Kenny Duerlund – Forget it all
  10. Jasmin Rose ft. RoxorLoops – Human

Ο εθνικός τελικός θα διεξαχθεί σε δύο γύρους: τρία τραγούδια θα επιλεγούν από τον πρώτο γύρο και θα διαγωνισθούν στο γύρο του superfinal για την ανάδειξη του νικητή. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μέσω SMS και εφαρμογής. Μέσω της εφαρμογής θα δίνεται η δυνατότητα να ψηφίζεται κάθε συμμετοχή μία μόνο φορά σε κάθε γύρο ψηφοφορίας.

Σύμφωνα με τη δική σας ψηφοφορία στο Poll του OGAE Greece, το τραγούδι “Human” με τους Jasmin Rose και RoxorLoops είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσουν απόψε το εισιτήριο για το Ρότερνταμ!

Ο τελικός του Dansk Melodi Grand Prix θα μεταδοθεί στις 21.00 ώρα Ελλάδας από τα κανάλια DR1 και DRTV.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της συμμετοχής της Δανίας στη Eurovision 2020!

[Πηγή/Φωτογραφία: DR]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ