?? ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 27 Φεβρουαρίου η πιθανή ημερομηνία παρουσίασης της συμμετοχής!

Μετά τη μακρόχρονη σιωπή γύρω από τον τρόπο επιλογής της συμμετοχής της Γερμανίας στη Eurovision 2020, έρχεται μια είδηση, σύμφωνα με την οποία θα προβληθεί μια εκπομπή παρουσίασης την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 22:30 ώρα Ελλάδας.

Το κανάλι ONE θα προβάλει την εκπομπή

Μέσα από το κανάλι ONE, που ανήκει στον κρατικό τηλεοπτικό φορέα ARD και δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στον χώρο της Eurovision, θα γίνει η παρουσίαση του τραγουδιού. Η εκπομπή θα λέγεται Unser Lied für Rotterdam, γεγονός που παραπέμπει σε εθνικό τελικό, εντούτοις δεν θα υπάρξει συναγωνισμός υποψηφίων, καθώς όλα δείχνουν ότι η Γερμανία φέτος προχώρησε σε κλειστή επιλογή. Ένα ακόμη στοιχείο που ενισχύει όλα αυτά είναι πως η εκπομπή θα έχει διάρκεια μόλις 45 λεπτά. Επίσης, από το πρόγραμμα φαίνεται ότι θα είναι ζωντανή εκπομπή από το Αμβούργο με χρονοκαθυστέρηση. Το πώς θα είναι η εκπομπή παραμένει ακόμη άγνωστο. Την παρουσίαση θα κάνει η Barbara Schöneberger.

Υπενθυμίζουμε, όμως, ότι από τον NDR θα δοθούν στα τέλη Ιανουαρίου λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή.

πηγή: esc-kompakt

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ