?? ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Όλα δείχνουν εσωτερική επιλογή!

Οι ειδήσεις φέτος από τη Γερμανία δεν βγαίνουν ούτε με το σταγονόμετρο. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και με παλιότερο άρθρο μας, ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας NDR δεν έχει αποκαλύψει τίποτα σχετικά το τι και το πώς, όσον αφορά την επιλογή για τη Eurovision 2020.

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι η επιλογή φέτος θα γίνει εσωτερικά. Δεδομένου ότι οι συμμετέχουσες χώρες θα πρέπει το αργότερο στις 9 Μαρτίου να έχουν καταθέσει τις επιλογές τους, άρα ο χρόνος είναι εξαιρετικά λίγος για οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Επίσης, στο πρόγραμμα του εθνικού τηλεοπτικού φορέα, Das Erste, δεν υπάρχει τίποτα σχετικό με επιλογή για τη Eurovision. Τέλος, τα μέλη της Επιτροπής για τη Eurovision επίσης δεν έχουν πάρει καμία οδηγία από τον NDR, που διοργάνωνε μέχρι πέρυσι τον εθνικό τελικό.

Περισσότερες λεπτομέρειες από τον NDR αναμένονται περί τα τέλη Ιανουαρίου. O OGAE Greece, όπως πάντα, θα σας κρατάει ενήμερους για την επιλογή του εκπροσώπου της Γερμανίας.

πηγή: esc-kompakt

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ