?? ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή στις 10 Φεβρουαρίου!

Πριν λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε ότι η συμμετοχή της Γερμανίας θα παρουσιαστεί μέσω της εκπομπής Unser Lied für Rotterdam στις 27 Φεβρουαρίου. Επίσης υπήρχε η πληροφορία ότι τέλη Ιανουαρίου θα δίνονταν λεπτομέρειες επ’ αυτού. Το τελευταίο όμως δεν συνέβη.

Η υπόσχεση!

Σε ανάρτηση του ESC Deutschland στο Twitter μάς λένε ότι:

Το τέλος Ιανουαρίου πέρασε. Έχουμε την αίσθηση ότι κάτι ξεχάσαμε.
Λυπούμαστε πολύ, πραγματικά. Στις 10 Φεβρουαρίου θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Το υποσχόμαστε!

Στα hashtags που ακολουθούν υπάρχει και το όνομα της εκπομπής Unser Lied für Rotterdam. Αυτό σημαίνει προφανέστατα ότι η εκπομπή θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες αλλά και τα συμπεράσματα που βγαίνουν από την πρωτοφανή σιωπή του κρατικού καναλιού NDR, η επιλογή του εκπροσώπου φέτος θα γίνει εσωτερικά. Η εκπομπή Unser Lied für Rotterdam που αναμένεται στις 27 Φεβρουαρίου, θα έχει διάρκεια μόλις 45 λεπτά.

Μείνετε στον OGAE Greece για κάθε εξέλιξη σχετικά με την επιλογή της Γερμανίας, που ομολογουμένως φέτος έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά αλλά και φημολογίες.

πηγή: wiwibloggs

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ