?? ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Απόψε η παρουσίαση του καλλιτέχνη και του τραγουδιού!

Ήρθε επιτέλους η ώρα να μάθουμε τον εκπρόσωπο της Γερμανίας στη Eurovision 2020! Ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας NDR, που αναλαμβάνει τη διαδικασία επιλογής της συμμετοχής, κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό τόσο το όνομα του καλλιτέχνη όσο και το τραγούδι.

Unser Lied für Rotterdam

Απόψε, λοιπόν, στις 22:30 ώρα Ελλάδας θα παρακολουθήσουμε από το κανάλι ONE την εκπομπή με τίτλο Unser Lied für Rotterdam (Το τραγούδι μας για το Ρότερνταμ). Δεν πρόκειται για εθνικό τελικό, αλλά για παρουσίαση της συμμετοχής. Τον ρόλο της παρουσιάστριας θα αναλάβει η Barbara Schöneberger. Καλεσμένοι στην εκπομπή θα είναι ο Michael Schulte (Γερμανία 2018, 4η θέση με το τραγούδι You Let Me Walk Alone), καθώς και ο Peter Urban (σχολιαστής της Eurovision για τη γερμανική τηλεόραση από το 1997). Αυτές οι πληροφορίες ανακοινώθηκαν από το teletext του κρατικού τηλεοπτικού φορέα, ARD:

Την εκπομπή Unser Lied für Rotterdam μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον εξής σύνδεσμο:

Το τρέιλερ της εκπομπής

Στο σχετικό τρέιλερ που ανέβηκε στο Twitter δεν αποκαλύπτεται κάποια άλλη λεπτομέρεια σχετικά με την εκπομπή ή τη συμμετοχή.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ