?? ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ακούστε τη ‘Stage Version’ του «Violent Thing»!

Το τραγούδι Violent Thing είχε επιλεγεί εσωτερικά για να εκπροσωπήσει τη Γερμανία στη Eurovision 2020 με ερμηνευτή τον Ben Dolic. Η αρχική του έκδοση, ωστόσο, είχε διάρκεια 3:19, ξεπερνώντας έτσι το επιτρεπτό όριο των 3 λεπτών που θέτει ως προϋπόθεση η EBU.

Η νέα εκδοχή

Παρά το γεγονός ότι η Eurovision 2020 δεν θα διεξαχθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού (Covid-19), κυκλοφόρησε η τελική μορφή του Violent Thing, η λεγόμενη Stage Version που θα ερμηνευόταν στη σκηνή της Eurovision.

Σ’ αυτή την εκδοχή έγιναν και κάποιες αλλαγές, όπως η γέφυρα και το τέλος του τραγουδιού που χαρακτηρίζεται «πιο δραματικό».

Το τραγούδι γράφτηκε από τους: Connor Martin, Dag Lundberg, Jimmy Thoren, Peter St James και Borislav Milanov. Ο τελευταίος μάλιστα έγραψε και τις συμμετοχές της Βουλγαρίας 2016, If Love Was A Crime (4η θέση), της Βουλγαρίας 2017, Beautiful Mess (2η θέση) και της Αυστρίας 2018, Nobody But You (3η θέση).

Τη χορογραφία του τραγουδιού είχε αναλάβει ο Αμερικανός χορογράφος Marty Kudelka.

Ακούστε τη νέα εκδοχή του Violent Thing:

Παιδιά, είμαι απόλυτα συντετριμμένος για την ακύρωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση, είναι το μόνο σωστό που πρέπει να γίνει. Η υγεία απλά προέχει, ανεξάρτητα απ’ όλα τα άλλα. Σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές πρέπει να φροντίσουμε ο ένας τον άλλο και να συνεργαστούμε για να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση.

Σας παρακαλώ να παραμείνετε ασφαλείς και μείνετε σπίτι! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη! Σας αγαπώ όλους!

Ben Dolic μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram
Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένα σημερινό και καλοφτιαγμένο τραγούδι από έναν εξαιρετικό τραγουδιστή, από αυτά που είναι κρίμα που δεν θα τα ακούσουμε ποτέ στη σκηνή της Eurovision.

  2. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Εάν κατάλαβα καλά, η Γερμανία δεν θα του κάνει ανάθεση του χρόνου;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ