ΤΣΕΧΙΑ: Ο Benny Cristo ο εκλεκτός της Τσεχίας για το 2021!

Το CT, ο Εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Τσέχικης Δημοκρατίας προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της για το 2021! Η Τσεχία λοιπόν και του χρόνου θα δώσει το χρίσμα στον Benny Cristo αυτή τη φορά με απευθείας ανάθεση! Αν και για το 2020 η επιλογή του καλλιτέχνη αλλά και του τραγουδιού έγιναν μέσα από εθνική επιλογή για το 2021 ο καλλιτέχνης επιλέγει με εσωτερική ανάθεση ενώ για το τραγούδι θα έχει λόγο και το κοινό της Eurovision.

Η Lucy Kaupounova, μάνατζερ του CT δήλωσε:

Ο Μπένυ κέρδισε τη φετινή εθνική επιλογή, αλλά δυστυχώς δεν είχε την χαρά να βρεθεί στη μεγάλη σκηνή της Eurovision, οπότε αποφασίσαμε να είναι ο εκπρόσωπος της Τσεχικής Δημοκρατίας στη Eurovision το 2021. Ωστόσο, θα θέλαμε να επιτρέψουμε στους θαυμαστές και τους θεατές να εκφράσουν την άποψη τους στην επιλογή του νέου τραγουδιού του για το επόμενο έτος καθώς το Kemama δεν πληρεί πλέον τους κανόνες. Θα ενημερώσουμε το κοινό μας το επόμενο διάστημα.

ενώ ο ίδιος ο Benny Cristo συμπλήρωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που το CT  μου έδωσε ακόμη μία ευκαιρία και το 2021. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ σε όλους του fans είναι ότι θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω λόγω των γεγονότων. Έχουμε κάτι να περιμένουμε!

Ο Benny Cristo θα εκπροσωπούσε την Τσεχική Δημοκρατία με το τραγούδι  του «Kemama» το 2020.

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ