ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Αποτελέσματα των live auditions!

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι live auditions για την επιλογή των 12 υποψήφιων καλλιτεχνών του εθνικού τελικού της Λευκορωσίας. Έτσι, πριν από λίγο ο κρατικός φορέας BTRC ανακοίνωσε την τελική επιλογή της κριτικής επιτροπής.

Ζωντανά από τα στούντιο BTRC στο Μινσκ, διεξήχθη το πρωί ο γύρος των auditions για την επιλογή της Λευκορωσίας στη Eurovision. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής βαθμολογούσαν όλες τις υποψηφιότητες εκείνη τη στιγμή και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή. Διάφοροι μουσικοί, συνθέτες, διοργανωτές, καθηγητές φωνητικής, παραγωγοί, showmen και τραγουδιστές απάρτιζαν την κριτική επιτροπή.

Οι 12 φιναλίστ του εθνικού τελικού της Λευκορωσίας είναι οι ακόλουθοι:

1. Glamozda Anastasia Igorevna – “Burning again
2. Khmelnitskaya Daria Pavlovna – “On Fire
3. AURA – “Ram pile
4. VAL – “Da vidna
5. Pushnova Angelika Dmitrievna – “True Love
6. NAPOLI – “Do not let me down
7. Sasha Zakharik – “Rocky Road
8. KeySi – “Chili Pepper
9. Yarosh Yan Gennadevich – “Fire
10. Razvadovskaya Anastasia Aleksandrovna – “Hello
11. CHAKRAS – “La-ley-la
12. Vakhomchik Anastasia Igorevna (Anastasia Malashkevich) – “Invisible

Η σειρά εμφάνισης των υποψηφίων του εθνικού τελικού θα ανακοινωθεί από τον κρατικό φορέα τις επόμενες μέρες. Ο εθνικός τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Belarus 1 και Belarus 24 το αργότερο μέχρι τις 6 Μαρτίου 2020. Ο νικητής θα αποφασιστεί με μικτό σύστημα ψηφοφορίας επιτροπής-κοινού, σε αντίθεση με το 2019 όπου η επιλογή έγινε μόνο με τις ψήφους της επιτροπής.

Πολλά συγχαρητήρια στον Έλληνα στιχουργό Νίκο Σοφή, για την πρόκριση του τραγουδιού “True Love”, στον εθνικό τελικό. Ο Νίκος Σοφής είναι ένας από τους στιχουργούς του τραγουδιού. Μπορείτε να διαβάσετε την αποκλειστική συνέντευξη του στιχουργού, που έδωσε πριν λίγες μέρες στον OGAE Greece, εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ενδιαφέροντα τραγούδια για φέτος η Λευκορωσία . Ξεχώρισα τα : burning again , true love , da vidna και το la-ley-la

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ