?? ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Επιστρέφει στη Eurovision το 2020!

Μετά την αποχή ενός έτους από το διαγωνισμό της Eurovision, η γειτονική μας Βουλγαρία, είπε το πολυπόθητο “ναι” στην πρόσκληση της EBU και επιστρέφει στην 65η έκδοση του μουσικού διαγωνισμού το 2020 στο Ρότερνταμ, όπως μεταδόθηκε στο twitter.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το BNT, ο τηλεοπτικός φορέας της Βουλγαρίας φαίνεται πως λύθηκαν καθώς η συμμετοχή της χώρας θα χρηματοδοτηθεί από ένα βρετανικό χορηγό ο οποίος θα καλύψει εξ ολοκλήρου τα έξοδα της συμμετοχής της χώρας. Περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα του δεν έχουν γίνει γνωστές. Φήμες τον θέλουν να έχει συνεργαστεί με τη Beyonce μεταξύ άλλων.

Η τελευταία συμμετοχή της χώρας ήταν το 2018 με τους EQUINOX και το “Bones”, οι οποίοι κατέλαβαν την δέκατη τέταρτη θέση στον τελικό συγκεντρώνοντας 166 βαθμούς.

Απομένει να δούμε αν ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία, θα επιλεχθεί με εσωτερική ανάθεση ή αν το BNT έχει διαφορετικά σχέδια για τη φετινή χρονιά.

Πως σας φαίνεται η τελευταία εξέλιξη για τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στο διαγωνισμό της Eurovision;

 

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εγω πιστευω οτι το 2019 ηταν η αφορμη η βουλγαρια να επιστρεψει με ενα δυνατο καμπακ το 2020 δεν θα εκπλαγω αν την δουμε και νικητρια

  2. Χαιρομαι παρα πολυ αληθεια διοτι μεταξυ 2016-18 ειχαν τελειες συμμετοχες.. Απο την αλλη ομως η Ουγγαρια αποχωρει πολυ κριμα….

  3. Μια αδιάφορη χώρα σε ότι αφορά τον διαγωνισμό. Και να μην συμμετείχε και φέτος (προσωπικά) δεν θα μου έλειπε καθόλου! Κάθε φορά που συμμετέχει όλο μας πλασάρει “ποιότητα” και κάθε φορά αποδοκιμάζετε από την ψηφοφορία του κοινού.

    Τα τελευταία χρόνια έδωσε τα λεφτά της στους Σουηδούς, την σπρώξανε όσο μπορούσαν, αλλά και πάλι… τίποτα!
    Εκτός απο το 2007 ΟΛΕΣ τις άλλες συμμετοχές τις βρίσκω για γέλια… και όχι μόνο!

      • εγω προσωπικα την συμμετοχη του 2017 την λεω το “απολυτο τίποτα΄΄..δν ηξερα οτι θα πρέπει να απολογουμαστε επειδη δν μας αρεσουν καποια σαχλοτραγουδα …

      • Το beautiful mess κατ αρχάς ειναι μπαλάντα οπότε δεν μπορεί σε καμια περίπτωση να χαρακτηριστεί ως σαχλοτραγουδο ακομη και αν δεν ειναι καλο.. Επομένως δεν έχει βαση αυτο που λες..

  4. Η Βουλγαρία είναι μια χώρα που πρέπει να είναι στο διαγωνισμό και, μάλιστα, όσο γίνεται περισσότερο. Έχει στείλει σπουδαία κομάτια. Ο 17χρονος το 2017, είναι μια περίπτωση νέου καλλιτέχνη που εμάς, σαν Ελλάδα θα πρέπει να είναι ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ καθώς το παλικάρι είχε φωνάρα και δικαίως τερμάτισε στην υψηλή 2η θέση. Εμείς, “φτιαχνόμαστε” με κάτι κοριτσάκια(βλέπε Τερζή) που με μια μουσική ωραία σ ενα τραγούδι και στη συνέχεια κατι βαμενες παλαμες νομίζουν θα κανουν την Ευρωπη να δακρίσει. Ορίστε η γειτονική Βουλγαρία το 2017, συγκίνησε πραγματικά πολλούς και έσκισε. Επίσης να τους ευχαριστούμε ηγια τους βαθμούς που μας έχουν δώσει που ως τώρα είναι σημαντικοί ως γείτονες και πολυτιμοι, Κι εμεις είναι καλό να τους ψηφίζουμε πάντα όταν είναι στον τελικό και στον ίδιο ημιτελικό. Δεν είναι σωστο να σε ψηφιζει συνεχως ο γειτονας σου κι εσυ να τον μηδενιζεις κανα 2-3 φορες-είναι απαράδεκτο αυτό που κλάνουμε και με Βουλγαρία και Ρουμανία και Σερβία. Πρέπει να ξυπνησουμε και κυριως καποια παιδακια που σχολιαζουν εδω μέσα και να μάθουμε ποιοι είναι οι πραγματικοι φιλοι μας και σημαντικοι και στη EUROVISIO ΚΑΙ ΑΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ