?? ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖAΝ: Με την Samira Efendi στο Ρότερνταμ;

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από τις αρχές του έτους, το Αζερμπαιτζαν για ακόμη μία χρονιά θα επιλέξει τη συμμετοχή του για το Ρότερνταμ με εσωτερική επιλογή. Σύμφωνα με το site 12xal φαίνεται αυτή η επιλογή να έχει κλείσει και η φετινή εκπρόσωπος να είναι η Samira Efendi.  Το όνομα της Samira δεν ακούγεται πρώτη φορά για τον διαγωνισμό μιας και το 2019 ήταν ανάμεσα στα ονόματα τα οποία ακούστηκε από το iTV για να εκπροσωπήσουν τη χώρα.

Το site 12xal αναφέρει επίσης ότι ένα Ολλανδικό δίδυμο βρίσκεται στο Μπακού με σκοπό να γράψουν τη συμμετοχή της χώρας. Το δίδυμο αποτελούν οι Tony Cornellissen  και Luuk van Beers. Το υποψήφιο τραγούδι φημολογείται ότι θα περιέχει ήχους από παραδοσιακά μουσικά όργανα του Αζεμπαιτζαν. Ο Tony δεν είναι άγνωστος στο χώρο της Eurovision μιας και ανήκει στη συνθετική ομάδα του “Glorious” (GER 2013).

Πως σας φαίνεται το όνομα της Samira Efendi για να εκπροσωπήσει τη χώρα της φωτιάς στο Ρότερνταμ;

Το Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision

Azerbaijani flag on a flag pole gif animation

  • Πρώτη συμμετοχή: 2008
  • Συμμετοχές ως 2019: 12
  • Παρούσα στον Τελικό: 11
  • Νίκες: 1 (2011«Running Scared» – Ell & Nikki)
  • Τελευταία θέση:

Μείνετε στον OGAE Greece για την ανακοίνωση του καλλιτέχνη που θα εκπροσώπησει το Αζερμπαϊτζάν στην Ολλανδία αλλά και για όλα τα νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

[Πηγή: 12xal/eurovoix]
Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ