?? ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖAΝ: Με εσωτερική επιλογή η χώρα της φωτιάς!

Μία από τις χώρες για την οποία δεν είχαμε κανένα νέο από το δημόσιο φορέα της για την πορεία της συμμετοχής στη Eurovision 2020 ήταν το Αζερμπαϊτζάν. Μόλις σήμερα μέσα από το site 12xal πληροφορηθήκαμε ότι η επιλογή της χώρας και φέτος θα γίνει με εσωτερική επιλογή. Για την ακρίβεια οι υπεύθυνοι του iTV συνεχίζουν την αναζήτηση του καλλιτέχνη, ενώ ξεκίνησαν να δέχονται και υποψήφια τραγούδια για τη φετινή χρονιά.

Συνθέτες και στιχουργοί οι οποίοι επιθυμούν να καταθέσουν τραγούδι στη φετινή επιλογή της χώρας για τη Eurovision του Ρότερνταμ μπορούν να στείλουν σε μορφή mp3 τα τραγούδια τους, αλλά και τους στίχους μαζί με ένα μικρό βιογραφικό τους στη διεύθυνση eurovisionaz2020@gmail.com μέχρι τις  7 Φεβρουαρίου 2020. Τα τραγούδια θα πρέπει να είναι πρωτότυπα, να έχουν διάρκεια μικρότερη από τρία λεπτά και να μην έχουν κυκλοφορήσει πριν την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Το Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision

Azerbaijani flag on a flag pole gif animation

  • Πρώτη συμμετοχή: 2008
  • Συμμετοχές ως 2019: 12
  • Παρούσα στον Τελικό: 11
  • Νίκες: 1 (2011«Running Scared» – Ell & Nikki)
  • Τελευταία θέση: 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAEGreece για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision 2020.

[Πηγή: 12xal]

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ