ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Ακούστε το τρίτο υποψήφιο τραγούδι του UMK!

Για άλλη μια χρονιά, το κρατικό κανάλι, αποφάσισε να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνη κρατώντας τις διαδικασίες του εθνικού τελικού, UMK (Uuden Musiikin Kilpailu), μόνο για την ανάδειξη του τραγουδιού. Ο Darude θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος της χώρας και πριν δυο εβδομάδες ξεκίνησε η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών. Ένα τραγούδι κυκλοφορούσε κάθε βδομάδα από το κρατικό κανάλι, YLE και σήμερα ολοκληρώνεται η διαδικασία με την κυκλοφορία του τρίτου υποψήφιου τραγουδιού.

Λίγα λεπτά πριν, δόθηκε στην δημοσιότητα το video clip του τραγουδιού “Look Away“.

Ο εθνικός τελικός της Φινλανδίας, UMK, θα διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου και θα διαγωνιστούν τα τρία υποψήφια τραγούδια:

Πως σας φαίνεται το τρίτο υποψήφιο τραγούδι του UMK 2019; Μπορεί άραγε το «Look Away» να αποτελέσει την ιδανική εκπροσώπηση για τη Φινλανδία για τον 64ο διαγωνισμό της Eurovision;

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Φινλανδίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το καλύτερο! Και ένα άρτιο παράδειγμα της παλιάς καλής EDM που αγαπήσαμε!
    Μπράβο θρυλικέ Darude. Ήξερα ότι άφηνες για το τέλος το καλύτερο.

  2. Περίπτωση Κοντόπουλου 2009 και 2017. Ανάθεση στο όνομα χωρίς να έχουν εξακριβώσει ότι έχει κάτι της προκοπής στο συρτάρι του. Δεν θα εκπλαγώ αν η Φινλανδία δεν προκριθεί καν στον τελικό με αυτές τις παρωχημένες κλαμπίστικες μετριότητες.

  3. Αυτό ναι και μπορεί να τα πάει και καλά στο διαγωνισμό. Δεν έχουμε ακούσει κάποιο dance τραγούδι της προκοπής ως τώρα.

  4. Στο ρεφρεν χανει οπως και το release me αλλα απο τα δυο το release me μου φαινεται οτι εχει πιο ωραια συνθεση, ειδικη η μουσικη γεφυρα που εχει

  5. Κανένα δε μου αρέσει. Μου φαίνονται όλα παρόμοια και κάτω του μετρίου.Κατι σαν την περσινή συμμετοχή της Πολωνίας.Dance της σειράς με άθλια φωνητικά. Θεωρώ ότι η Φινλανδία θα χει ανάλογη τύχη με το “light me up” οποιο από τα τρία και αν επιλέξει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ