ΤΣΕΧΙΑ: Το τραγούδι του Benny Cristo έχει ήδη επιλεγεί και αναζητείται ο τίτλος του!

Όπως είχαμε αναφέρει σε άρθρο μας εδώ, η Τσέχικη τηλεόραση ČT αποφάσισε να επιλέξει το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο εκπρόσωπος της χώρας Benny Cristo στη Eurovision 2021 μέσα από τη διαδικασία της εσωτερικής επιλογής.

Μέσα από ένα Live στο instagram μεταξύ του Ahmed Halloun, βοηθού της Τσέχικης αποστολής, και του ίδιου του Benny, αποκαλύφθηκαν μερικές λεπτομέρειες για την επιλογή και το ίδιο το τραγούδι. Η επιλογή, λοιπόν, της συμμετοχής της Τσεχίας έχει ήδη γίνει και πραγματοποιήθηκε μεταξύ τριών τραγουδιών που είχε καταθέσει ο Benny από μια επιτροπή της ČT. Αυτό που αποκαλύφθηκε είναι ότι το επιλεγμένο τραγούδι είναι το “τραγούδι Νο3” και… δεν έχει τίτλο!


Πότε και πως θα το “βαφτίσουν”; Ενεργό ρόλο στην αναζήτηση τίτλου θα έχουν οι fans! Όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθεί ένας διαγωνισμός ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και κάποιοι τυχεροί θα μπορέσουν να ακούσουν το τραγούδι! Έτσι, θα βοηθήσουν την ομάδα του Benny να βρουν τον κατάλληλο τίτλο, προτείνοντας το δικό τους!

Το τραγούδι θα δοθεί στη δημοσιότητα περί τα τέλη του Φεβρουαρίου. Ωστόσο, μέχρι τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε μια γεύση από την Τσέχικη συμμετοχή με ένα sneak peak που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Αυτό που αναφέρθηκε είναι ότι είναι uptempo, δεν έχει καμιά σχέση με το την περσινή συμμετοχή “Kemama”, είναι με Αγγλικό στίχο με μια μόνο φράση στα Τσέχικα, ενώ ο Benny το χαρακτήρισε με 3 λέξεις/φράσεις: Desire, energy, Netlix-and-chill!

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη κλήρωση της EBU, η Τσεχία θα διαγωνιστεί στον Β’ Ημιτελικό, στις 20 Μαΐου 2021 και θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 1-9).

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Τσεχίας στη Eurovision 2021! 

Πηγή Φωτογραφίας: Google

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ