Το τρέιλερ για τον Αμερικανικό Διαγωνισμό Τραγουδιού!

Όπως σας ενημερώσαμε με χθεσινό μας άρθρο, ο Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού είναι προ των πυλών! Δόθηκε χθες στη δημοσιότητα το τρέιλερ του εν λόγω διαγωνισμού και κυκλοφόρησε ευρέως στο Twitter.

Στο βίντεο γίνεται αρχικά λόγος για τη Eurovision και το γεγονός ότι δημιουργήθηκε για να ενώσει μια ήπειρο. Στη συνέχεια κάνει αναφορά στον αριθμό του κόσμου που την παρακολουθεί καθώς και τη μεγάλη απήχηση που έχει στις νεαρές ηλικίες. Με σκηνές από διάφορους διαγωνισμούς της Eurovision του πρόσφατου παρελθόντος, το βίντεο καταλήγει στην ανακοίνωση ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στις 50 Πολιτείες της Αμερικής με το όνομα: THE AMERICAN SONG CONTEST.

Δείτε το βίντεο:

Μπορείτε επίσης να δείτε και τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε τον περασμένο Μάιο στο Τελ Αβίβ σχετικά με τη διοργάνωση του διαγωνισμού αυτού:

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ