ΣΟΥΗΔΙΑ: H Pernilla Wahlgren δέκατη παρουσιάστρια του Melodifestivalen 2021!

Οι διοργανωτές του Melodifestivalen ανακοίνωσαν πριν λίγες ημέρες τους εννέα (!) παρουσιαστές του φετινού φεστιβάλ. Σε δεύτερη σκέψη όμως, έκριναν ότι αυτοί μάλλον δεν είναι αρκετοί και έτσι αποφάσισαν να προσθέσουν ακόμη ένα όνομα στη λίστα!

Η δέκατη παρουσιάστρια του Melodifestivalen 2021 δεν είναι άλλη από την Pernilla Wahlgren, το όνομα της οποίας ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγη ώρα μέσω του SVT. Η όμορφη Σουηδή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια θα αναλάβει τη παρουσίαση του 4ου Ημιτελικού του Melodifestivalen 2021 μαζί με τον Per Andersson, του οποίου το όνομα είχε ήδη ανακοινωθεί στις 5 Ιανουαρίου 2021, μαζί με των υπόλοιπων. Ο Τέταρτος Ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2021.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Pernilla Wahlgren είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες, ηθοποιούς και παρουσιάστριες στη Σκανδιναβία. Είναι γεννημένη στις 23 Δεκεμβρίου 1967 στη περιοχή Gustavsberg του νησιού Värmdö του αρχιπελάγους της Στοκχόλμης. Οι γονείς της ήταν ηθοποιοί οπότε η καλλιτεχνική δράση της ήταν αναπόφευκτη.  Υπήρξε παντρεμένη με τον συνθέτη και χορευτή Emilio Ingrosso από το 1993 μέχρι το 2002. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά. Ο μικρότερος γιος της από αυτόν τον γάμο είναι ο Benjamin Ingrosso ο οποίος το 2017 εκπροσώπησε τη Σουηδία στη Eurovision με το τραγούδι “Dance you off”. Η Wahlgren έχει συμμετάσχει στο Melodifestivalen ως τραγουδίστρια αρκετές φορές. Η πρώτη ήταν το 1985 με το τραγούδι “Piccadilly Circus” το οποίο γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Το 1991 επέστρεψε στο φεστιβάλ με τη σύνθεση “Tvillingsjäl” ενώ η τρίτη της συμμετοχή ήρθε αρκετά χρόνια αργότερα, το 2003, με το τραγούδι “Let your spirit fly” σε συνεργασία με τον Jan Johansen. Το 2010 πραγματοποίησε τη τέταρτη συμμετοχή της με το κομμάτι “Jag vill om du vågar” ενώ το 2013 έκανε τη τελευταία της μέχρι στιγμής εμφάνιση ως διαγωνιζόμενη ως μέλος των Swedish House Wives παρέα με τη Hanna Hedlund και τη Jenny Silver. Μαζί τραγούδησαν το “On top of the world”. Η δισκογραφία της αποτελείται από εννέα ολοκληρωμένους δίσκους και τριάντα ένα singles! Πέρα από τραγουδίστρια η Wahlgren έχει εργαστεί και στο χώρο της τηλεόρασης παρουσιάζοντας διάφορες εκπομπές όπως τα “Scenen är din”, “Söndagsöppet” και”Nicke & Nilla”, έχει συμμετάσχει σε σειρές και ταινίες όπως “Snoken” και “The Lego Movie” ενώ από το 2016 μέχρι και σήμερα πρωταγωνιστεί στο reality/documentary “Wahlgrens värld” που αφορά στη ζωή της!

Με τη προσθήκη της Pernilla οι παρουσιαστές του φετινού Melodifestivalen φτάνουν τους δέκα, δηλαδή όσοι ήταν και στο Melodifestivalen 2000. Οι περισσότεροι παρουσιαστές που έχουν υπάρξει σε μία χρονιά στην ιστορία του Melodifestivalen ήταν έντεκα, το 2005.

Πως κρίνετε τη προσθήκη μιας ακόμη παρουσιάστριας στο φετινό show;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Melodifestivalen 2021 και τη συμμετοχή της Σουηδίας στη Eurovision 2021!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ