ΣΟΥΗΔΙΑ: Τα αποτελέσματα του Δεύτερου Ημιτελικού του Melodifestivalen 2021!

Ο Δεύτερος Ημιτελικός του Melodifestivalen μόλις ολοκληρώθηκε. Για ακόμη μία φορά, οι Σουηδοί χάρισαν στο κοινό ένα τηλεοπτικό υπερθέαμα.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους Oscar Zia και Anis Don Demina να τραγουδούν το “Stad i ljus” ενώ αμέσως μετά συναντήθηκαν επί σκηνής με τον Christer Björkman (Σουηδία 1992) μαζί με τον οποίον ανέλαβαν χρέη παρουσιαστών του αποψινού Ημιτελικού.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Oscar Zia, Christer Björkman, Anis Don Demina – Οι παρουσιαστές του Β’ Ημιτελικού του Melodifestivalen 2021.

Επτά τραγούδια διαγωνίστηκαν απόψε διεκδικώντας τα κλασσικά “βραβεία” των ημιτελικών του Melodifestivlen: τις δύο θέσεις στον Τελικό και τις δύο θέσεις στον γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας.

Με τη σειρά εμφάνισης οι επτά συμμετοχές που διαγωνίστηκαν στον αποψινό ημιτελικό ήταν:

01. “New Religion” – Anton Ewald

02. “Ritch” – Julia Alfrida

03. “90-talet” – WAHL feat. SAMI

04. “The silence” – Frida Green

05. “Rena rama ding dong” – Eva Rydberg & Ewa Roos

06. “Tears Run Dry” – Patrik Jean

07. “Little Tot” – Dotter

Σύμφωνα με τη ψηφοφορία του κοινού τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής: 

Σε πρώτη φάση οι πέντε συμμετοχές που προκρίθηκαν για δεύτερο γύρο ψηφοφορίας – με τη σειρά που ανακοινώθηκαν – ήταν οι:

  1. “New Religion” – Anton Ewald
  2. “The silence” – Frida Green
  3. “Tears Run Dry” – Patrik Jean
  4. “Little Tot” – Dotter
  5. “Rena rama ding dong” – Eva Rydberg & Ewa Roos

Δυστυχώς για τις συμμετοχές “Ritch” της Julia Alfrida και “90-talet” των WAHL feat. SAMI το όνειρο σταμάτησε στον σημερινό Ημιτελικό.

Με βάση τη δεύτερη ψηφοφορία του πρώτου Ημιτελικού, τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Από μία θέση στον Μεγάλο Τελικό του Melodifestivalen 2021 κέρδισαν οι συμμετοχές “Little Tot” με τη Dotter και “New Religion” με τον Anton Ewald

ενώ στον Γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας προκρίθηκαν οι συμμετοχές “The silence” με τη Frida Green και “Rena rama ding dong” με τις Eva Rydberg & Ewa Roos!

Αυτό αυτόματα σημαίνει πως το όνειρο σταματά στον αποψινό ημιτελικό και για τον Patrik Jean και τη συμμετοχή “Tears Run Dry”.

Το Melodifestivalen 2021 θα συνεχιστεί με την διεξαγωγή του Τρίτου Ημιτελικού, το επόμενο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021.

Πως κρίνετε τα σημερινά αποτελέσματα;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Melodifestivalen 2021 και τη συμμετοχή της Σουηδίας στη Eurovision 2021!

Φωτογραφίες: Stina Stjernkvist / SVT

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απογοήτευση η Dotter. Η συμμετοχή της μια μετριότητα, σε όλα τα επίπεδα.
    Ο Anton Ewald είναι ο πρώτος υποψήφιος που είναι φαβορί για το Melodifestivalen.

    Αναμένω και τους άλλους ημιτελικούς.

    • Αυτό το ατάλαντο αγοράκι δεν είναι μόνο ότι παρέμεινε ατάλαντο, αλλά δεν μπήκε καν στον κόπο να εξελιχθεί λίγο φωνητικά, αισθητικά, κινησιολογογικά από το 2013. Λες και το βλέπεις 8 χρόνια πριν. Είναι και τεμπέλικο, δηλαδή.

  2. Dotter και ο άλλος, ο νεαρός τυπάκος ο Ewald, μοιάζουν σαν συμμετοχές 10 χρόνων πριν και βάλε.. Ίδιος βαρετός ήχος, ίδιοι φωτισμοί, ίδια χορευτικά.. Αυτή η κλισέ σουηδεζικη ποπ έχει καταντήσει πολύ κουραστική.

  3. Το τραγούδι της Dotter είναι χειρότερο από το περσινο, ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο όλοι άρχισαν να ‘κόβουν’ τις φλέβες τους λες και είναι ένα αριστούργημα…Αν οι περσινές νικήτριες έχουν ένα κομμάτι παρόμοιο ή λίγο καλύτερο από το περσινό,θα κερδίσουν ακόμα πιο εύκολα φέτος..Βέβαια υπάρχει και ο Eric…Αν και δεν περιμένω και πολλά!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ