ΣΟΥΗΔΙΑ: Οι πρώτοι 14 συμμετέχοντες του Melodifestivalen έχουν ήδη επιλεγεί!

Το λογότυπο του Melodifestivalen • SVT
Το λογότυπο του Melodifestivalen • SVT

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, το ενδιαφέρον για το Melodifestivalen 2021 είναι ιδιαίτερα αυξημένο. Τα τραγούδια που υποβλήθηκαν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία έφτασαν τον αριθμό ρεκόρ των 2.747, ξεπερνώντας κατά 202 το περσινό νούμερο.

Η κριτική επιτροπή άκουσε τα υποψήφια τραγούδια και όπως αναφέρεται έχουν ήδη επιλεγεί τα 14 από τα 28 συνολικά που θα λάβουν μέρος στον εθνικό τελικό της Σουηδίας για την ανάδειξη του εκπροσώπου της σκανδιναβικής χώρας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ τον προσεχή Μάιο.

https://twitter.com/mellobackstage/status/1310532501832638465

Υπενθυμίζουμε ότι η Julia Alfrida έχει ήδη λάβει το πρώτο εισιτήριο μέσω του ραδιοφωνικού προγράμματος P4 Nästa.

Στη Στοκχόλμη το Melodfestivalen 2021

Ένα από τα σενάριο που επεξεργαζόταν το SVT, ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας της Σουηδίας, ήταν αυτό της ακύρωσης της περιοδείας του Melodifestivalen στην επικράτεια. Για να αποφευχθούν φαινόμενα επιδείνωσης της κατάστασης ελέω κορονοϊού, οι ιθύνοντες του Melodifestivalen εξέταζαν τη διεξαγωγή των έξι συνολικά σόου στη Στοκχόλμη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εφημερίδα Aftonbladet και με βάση πάντα πηγές της, το σενάριο αυτό φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά.

Δεν θα υπάρξει περιοδεία. Δεν είναι δυνατό. Οι δήμοι δεν μπορούν να διακινδυνεύσουν να συνεισφέρουν με εκατομμύρια σε κάτι που μπορεί να μην είναι δυνατό και το SVT δεν θέλει να διακινδυνεύσει τη φήμη του ξεκινώντας να πουλά εισιτήρια σε μια μεγάλη εκδήλωση στην αρένα στη μέση της συνεχιζόμενης πανδημίας. Όλα τα προγράμματα θα μεταδοθούν από τη Στοκχόλμη.

Άγνωστος παραμένει ακόμα ο τόπος διεξαγωγής με τα φαβορί να είναι το Annex hall της Globe Arena και το NEP Studio. Ακόμα, ένα θέμα που μένει να διασαφηνιστεί είναι η πιθανή παρουσία κόσμου κατά τη διάρκεια των ζωντανών εκπομπών, μια απόφαση που θα παρθεί πάντα σε συνεννόηση με την επιτροπή των ειδικών σε ύστερο χρόνο.

Ο David Sundin ο πιθανός παρουσιαστής

David Sundin- Facebook

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της Aftonbladet, o κωμικός David Sundin θα επιστρέψει στην παρουσίαση του Melodifestivalen και για το 2021. Η περσινή του παρουσία κρίθηκε άκρως επιτυχημένη. Ως εκ τούτου το SVT, όπως όλα δείχνουν θα του εμπιστευτεί τον ηγετικό ρόλο στην παρουσίαση.

Τα πήγε καλά φέτος και πάνω απ ‘όλα, στο SVT τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Ήδη αποφασίστηκε πριν από το καλοκαίρι ότι θα του ζητηθεί να είναι ο παρουσιαστής και την επόμενη χρονιά.

Μένει να δούμε ποιος/οι ή ποια/ες θα είναι στο ρόλο του συμπαρουσιαστή για το Melodifestivalen 2021.Όπως επίσης και αν οι Mamas θα διεκδικήσουν εκ νέου το εισιτήριο για το Ρότερνταμ για λογαριασμό της Σουηδίας.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τη συμμετοχή της Σουηδίας στη Eurovision 2021! 

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ