ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Δείτε σκηνές από το επίσημο videoclip του “Amen”!

Η Σλοβενία μπορεί να μην ακούγεται πολύ στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, αλλά το σίγουρο είναι ότι όλη η ομάδα της Σλοβενίας δεν μένει άπραγη. Η Ana Soklič όπως ήδη γνωρίζουμε θα εκπροσωπήσει τη χώρα της με το τραγούδι “Amen”. Δημιουργοί του τραγουδιού είναι οι Ana Soklič, Bojan Simončič, Žiga Pirnat και Charlie Mason.

Στη λίμνη Bled τα γυρίσματα του Amen

Στη λίμνη Bled βρέθηκε η ομάδα του “Amen” για τα γυρίσματα του επίσημου videoclip της συμμετοχής τους. Η λίμνη Bled είναι μια λίμνη στις ιουλιανές Άλπεις της περιοχής Upper Carniolan της βορειοδυτικής Σλοβενίας, όπου γειτνιάζει με την πόλη Bled. Επίσης, θα δούμε σκηνές από το κάστρο του Bled αλλά και από το φαράγγι Blejski Vintgar. Μαζί της, στο video θα δούμε και το συγκρότημα Perpetuum Jazzile από τη Σλοβενία. Η πρεμιέρα του videoclip, σε σκηνοθεσία Matevž Šmon, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου μέσα από το επίσημο κανάλι της Eurovision!

Welcome to Slovenia, the only country in the world with the word LOVE in its name!
Τα γυρίσματα του επίσημου Videoclip

Η Σλοβενία στο Διαγωνισμό

Η Σλοβενία έχει καταφέρει τρεις φορές από τις 25 συνολικά συμμετοχές της να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα της τελικής κατάταξης. Το 1995 με το «Prisluhni mi« και την εξαιρετική Darja Švajger, καθώς και το 2001 με το «Energy« και την εκρηκτική Nuša Derenda κατέλαβε την έβδομη θέση, ενώ το 1997 με το τραγούδι «Zbudi se« και την Tanja Ribič έλαβε την δέκατη θέση. Αντιθέτως, το 2013 τερμάτισε στην τελευταία θέση του πρώτου ημιτελικού με το τραγούδι «Straight into love« και τη Hannah, με μόλις 8 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=XpoWudqICk4
https://ogaegreece.com/archives/84873

Η Σλοβενία θα εμφανιστεί στις 18 Μάιου στον πρώτο ημιτελικό στη 2η θέση!

Μείνετε με τον OGAE Greece για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Σλοβενίας, και όχι μόνο, στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2021!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ