ΣΕΡΒΙΑ: Με το τραγούδι “Loco Loco” οι Hurricane στη Eurovision 2021!

Όπως είχε γίνει γνωστό ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο οι Hurricane θα εκπροσωπούσαν ξανά τη χώρα τους στο διαγωνισμό μετά την ακύρωση της Eurovision 2020 λόγω της πανδημίας. Η επιλογή της συμμετοχής τους θα γινόταν μέσω εθνικού τελικού ωστόσο όπως φαίνεται αυτή η επιλογή απορρίφθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το τραγούδι που θα ταξίδευε στο Ρότερνταμ να προκύψει μέσα από εσωτερική επιλογή.

Λίγες ώρες πριν το γυναικείο συγκρότημα από τη Σερβία ενημέρωνε τους θαυμαστές του μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram σχετικά με την πορεία της ηχογράφησης του τραγουδιού. Η Sanja, η Ivana και η Ksenija έχουν ανανεώσει την ομάδα που εργάζεται στο τραγούδι και προετοιμάζουν την είσοδό τους στην Eurovision για άλλη μια φορά με τον Nemanja Antonić (ήταν ο συνθέτης του “Hasta La Vista”) και μαζί τους προστίθεται ένα διάσημο όνομα στο κοινό της Eurovision και πολύ δημοφιλής μουσικός παραγωγός στην περιοχή των Βαλκανίων, ο Darko Dimitrov.

Λίγα στοιχεία για τον Darko Dimitrov

Ο Darko Dimitrov είναι υπεύθυνος για το αγαπημένο των κριτικών επιτροπών στην Eurovision 2019, «Proud» από την Tamara Todevska. Ήταν επίσης ο συνθέτης και παραγωγός των συμμετοχών για τη Βόρεια Μακεδονία το 2018, 2014, 2013, 2006 και Αλβανία το 2020. Εκτός από αυτά ήταν ο παραγωγός των σέρβικων τραγουδιών το 2019 και 2018 αλλά και της αλβανικής συμμετοχής το 2015. Ακόμα ήταν στην περσινή ομάδα για το τραγούδι της Βόρειας Μακεδονίας «You» από τον Vasily, ο οποίος θα επιστρέψει ξανά φέτος ως εκπρόσωπος της χώρας του.

Αυτή όμως, δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι Hurricane και ο Darko Dimitrov συνεργάζονται καθώς ήταν και αυτός πίσω από το νέο τραγούδι τους “Favorito” που έκανε μεγάλη επιτυχία το προηγούμενο διάστημα.

Πριν λίγο έγινε γνωστός ο τίτλος της συμμετοχής της Σερβίας και δεν είναι άλλος από το “Loco Loco“. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε νεότερα σχετικά με την δημοσιοποίηση του τραγουδιού.

Μέχρι τη δημοσιοποίηση του φετινού τραγουδιού ας θυμηθούμε την περσινή συμμετοχή της Σερβίας.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Σερβίας στο διαγωνισμό! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ