ΡΩΣΙΑ : Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος για τη Σουηδία

Ο Sergey Lazarev θα είναι ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στη Eurovision 2016. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των Εθνικών Μουσικών Βραβείων της Ρωσίας , όπου και παρέλαβε το βραβείο “Τραγουδιστής της χρονιάς”. Ο Sergey είναι πολύ δημοφιλής στη χώρα του. Το τραγούδι δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί αλλά όπως έγραψε και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:  “I hope you will all love my song as much as I do”.

Ελένη Βράχα

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Ρωσία βάζει μπροστά το βαρύ πυροβολικό. Αδιαμφισβήτητα από τα μεγαλύτερα ονόματα της χώρας… Ο “Σάκης” της Ρωσίας θα μπορούσα να πω. Αν και νομίζω πως επελέγη πιο πολύ με το σκεπτικό να στείλουν τον “αντι-Måns Zelmerlöw”, δηλαδή έναν εμφανίσιμο, νεαρής ηλικίας, που θα τραγουδήσει κάτι radio-friendly(;). Αν το κάνουν για να πάρουν την πρωτιά, αποκλείεται να το καταφέρουν. Αν το κάνουν για ένα καλό αποτέλεσμα, τουλάχιστον top 10, τότε σωστά σκέφτονται. Ασφαλώς, το βασικό είναι να έχει καλό τραγούδι. Όσο “βαρύ” και να είναι το όνομα του καλλιτέχνη, αν δεν έχει τραγούδι δεν κάνει τίποτα στην Eurovision (να μην αρχίσω να λέω παραδείγματα τώρα). Σχετικά με το τραγούδι, προσδοκώ κάτι διαφορετικό από την “φιλειρηνική” μπαλάντα που έχουν στείλει 3 χρονιές σερί (μέχρι και 2η θέση τους έδωσε, τι άλλο θέλουν;), άλλωστε δεν νομίζω πως θα έφερνε εξίσου καλά αποτελέσματα και φέτος. Θα ήθελα κάτι πιο up-tempo φέτος, ωστόσο, αυτό το τραγούδι που έχει δημοσιευθεί με το άρθρο είναι αξιόλογο. Πάντως είχα στο μυαλό μου κάτι τέτοιο: https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjC7sbnutPJAhWBpCwKHXIxDGMQyCkIHDAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DancNBSHp8_M&usg=AFQjCNHUGvNRQUKRVbksxoUGDLo9nTm65Q
    Ελπίζω το τραγούδι να είναι αξιόλογο και εύχομαι καλή επιτυχία!!!
    Υ.Γ. Να φανταστώ πως θα αναλάβει η “Eurovision dream team” Κοντόπουλος-Ευαγγελινός;;

  2. Η Ρωσία τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει, πολύ καλές θέσεις (με τη βοήθεια των συμμαχιών που έχει), γεγονός που την κάνει να βάλει ψηλά τον πήχη από την αρχή. Το ότι στέλνει “δυνατό όνομα” δεν σημαίνει απολύτως τίποτα εάν δεν υπάρχει ένα καλό τραγούδι. Δεν μπορώ να μαντέψω το είδος του τραγουδιού που θα πει αλλά εάν συνθέτης είναι ο Κοντόπουλος μάλλον θα είναι κάτι πολύ δυναμικό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ