ΡΩΣΙΑ: Σήμερα στις 19:00 ο τελικός-μυστήριο!

Ο προτελευταίος και ο πλέον απρόβλεπτος εθνικός τελικός του 2021 είναι γεγονός!

Όπως είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, μόλις δύο βδομάδες πριν από την προθεσμία υποβολής συμμετοχών το Channel One ανακοίνωσε ότι η επιλογή του εκπρόσωπου της χώρας για το φετινό διαγωνισμό θα γίνει μέσα από εθνικό τελικό για πρώτη φορά μετά το 2012!

Ο τελικός θα διεξαχθεί σήμερα στις 19.00 ώρα Ελλάδος διάρκειας μόλις μίας ώρας ενώ το κοινό θα είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνο για το τελικό αποτέλεσμα.  Παρουσιάστρια του θα είναι η δημοσιογράφος Yana Churikova.

Μέχρι και σήμερα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα κανένας υποψήφιος καλλιτέχνης, εξάπτοντας μας ακόμα περισσότερο την περιέργεια για το τι θα γίνει σήμερα.

Τι θα γίνει με τους Little Big;

Το μεγάλο ερώτημα φυσικά αφορά στην επικείμενη ή μη συμμετοχή των περσινών εκπροσώπων της Ρωσίας, Little Big. 

Παρόλο που στο διαφημιστικό μήνυμα του τελικού βλέπουμε τον χορευτή των Little Big, το Channel One έχει ξεκαθαρίσει ότι το συγκρότημα θα είναι μεν καλεσμένο σήμερα αλλά δεν θα διαγωνιστεί!

Θυμίζουμε ότι οι Little Big ήταν οι περσινοί εκπρόσωποι της χώρας με το τραγούδι “Uno” το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία στη Ρωσία σπάζοντας τα ρεκόρ των views στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube. Πριν λίγα λεπτά κυκλοφόρησαν το τραγούδι ”Sex Machine” το οποίο ίσως και να είναι το τραγούδι που θα παρουσιάσουν σήμερα στο ρωσικό κοινό.

Φημολογούμενοι συμμετέχοντες

Δεδομένου ότι ο τελικός θα διαρκέσει μόλις μία ώρα γίνεται αμέσως αντιληπτό ότι οι συμμετέχοντες δύσκολα να ξεπεράσουν τους 3.

Αν μπορούσαμε να επιλέξουμε ένα όνομα που έχει ακουστεί περισσότερο από όλα αυτό θα ήταν ο 23χρονος ράπερ Morgenshtern

Άλλή πιθανή συμμετέχουσα είναι η 30χρονη pop τραγουδίστρια Zivert που έγινε ευρέως γνωστή το 2018 με το τραγούδι Life. Αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς ότι η 8η Μαρτίου είναι επίσης η παγκοσμια ημέρα της γυναίκας (κάτι που τονίζεται και στο διαφημιστικό μήνυμα του τελικού) ίσως να συνεπάγεται την παρουσία κάποιας γυναίκας μεταξύ των υποψηφίων.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που έχουν φημολογηθεί ότι θα συμμετέχουν στον αποψινό τελικό, συναντάμε επίσης το house συγκρότημα Cream Soda, το ποπ γυναικείο ντουέτο #2Machi, o pop hip hop τραγουδιστής Nilletto και ο Anton Belyaev frontman του συγκροτήματος Therr Maitz.

Στο ρωσικό τελικό θα παρευρεθούν επίσης ο γνωστός μας Philip Kirkorov, η φετινή εκπρόσωπος της Μολδαβίας Natalia Gordienko που θα ερμηνεύσει το τραγούδι της “Sugar”, αλλά και η εκπρόσωπος της Ρωσίας το 2004, Yulia Savicheva.

Μπορείτε να δείτε το ρωσικό τελικό πατώντας εδώ ή εδώ.

Ποιος θα είναι τελικά ο εκπρόσωπος της Ρωσίας το 2021 στο Ρότερνταμ; Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις προβλέψεις σας και τα σχόλια σας.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ρωσίας στη Eurovision 2021!

Χρήστος Φάβιος
Χρήστος Φάβιος
Απόφοιτος του μεταπτυχιακού Εργασιακής και Οργανωσιακής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών, recruiter και φανατικός με την Eurovision εδώ και δύο δεκαετίες. Αγαπώ να παρακολουθώ ταινίες, θέατρο και αθλητικές διοργανώσεις, να ταξιδεύω και να γράφω στίχους και ποιήματα.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το καινούργιο των Little Big λογικά θα είναι!
    Το τέλος του βίντεο νομίζω το αποκαλύπτει…

  2. Αναρωτιόμουν αν μπορούν να φτιάξουν μεγαλύτερη ανοησία από την περσινή. Μπορούν.
    Δεν είναι το θέμα αν σου αρέσουν ή όχι αυτοί ή το συγκεκριμένο είδος μουσικής. Το θέμα είναι ότι εδώ δεν υπάρχει τραγούδι. Μιλάμε για κάτι που ο οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να φτιάξει αν τον βάλουν σε ένα δωμάτιο και του πουν “Θα έχεις ένα τραγούδι έτοιμο σε μισή ώρα”.
    Αν μιλάτε πράγματι για εθνικό τελικό που θα έχουμε απόψε και όχι για διαφημιστικό κόλπο, καταλαβαίνω γιατί ούτε η Ρωσική τηλεόραση δεν αναλάμβανε την ευθύνη να κάνει απευθείας επιλογή σε αυτό το πράγμα και θέλει να πετάξει το μπαλάκι στον κόσμο.

  3. Ποιος θα κάτσει να δει έναν τελικό του οποίου τους διαγωνιζομένους δεν ξέρει; Πάντως αν γίνει τελικός, η συμμετοχή των Little Big είναι νομίζω ξεκάθαρη από το βίντεο κλιπ.
    Αυτό δεν είναι βέβαια καν τραγούδι, δεν έχει καν στίχους και η μελωδία είναι υποτυπώδης. Δεν παρουσιάζουν κάτι πρωτότυπο θεαματικά στο βίντεο κλιπ για να πεις ότι οκαυ έχουν κάτι ξεχωριστό. Έτσι όπως πάει φέτος μόνο της Ρουμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας ξεχωρίζουν…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ