ΡΩΣΙΑ : Πιθανότατα δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά η Eurovision 2017!

To Russia-1, το μεγαλύτερο κανάλι του Ρωσικού εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα VGRTK ανακοίνωσε ότι κανένα τηλεοπτικό κανάλι δεν θα μεταδώσει τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Συγκεκριμένα στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ανακοινώθηκε ότι κανένας τηλεοπτικός σταθμός στη Ρωσία δεν θα παρουσιάσει τον 62ο διαγωνισμό εφόσον δεν επιτραπεί στην Yulia Samoylova να εισέλθει στην Ουκρανία. Η απόφαση πάρθηκε μετά την ανακοίνωση των Ουκρανικών αρχών χθες ότι απαγορεύτηκε η είσοδος της 27χρονης τραγουδίστριας στην χώρα για διάστημα τριών ετών.

Η ανακοίνωση του Russia-1 επισημαίνει ότι έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ του σταθμού και του Καναλιού Ένα (Channel One) ότι κανένας εκ των σταθμών δεν θα αναμεταδώσει τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η ανακοίνωση ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Κανάλι Ένα που είχε αναλάβει την φετινή εκπροσώπηση της χώρας, καθώς αυτή η ευθύνη εναλάσσεται μεταξύ των δύο σταθμών (Το Russia-1 τις ζυγές χρονιές και το Κανάλι Ένα τις μονές).

Δεν έχει σημειωθεί προηγούμενο στα 62 χρόνια του θεσμού απαγόρευσης εισόδου καλλιτέχνη στην εκάστοτε διοργανώτρια χώρα. Απομένει πλέον να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή της Ρωσίας ή όχι στην Eurovision 2017, ωστόσο με βάση τις παρούσες συνθήκες το πρώτο ενδεχόμενο φαντάζει πλέον πολύ δύσκολο.

Η Yulia Samoylova επελέγη με εσωτερική επιλογή να εκπροσωπήσει την Ρωσία στο διαγωνισμό που θα λάβει χώρα στο Κίεβο και η συμμετοχή της ανακοινώθηκε μόλις μία μέρα πριν την σύνοδο των αρχηγών των αποστολών στην Ουκρανική πρωτεύουσα βάζοντας τέλος σε εβδομάδες εικασιών για το αν η Ρωσία θα συμμετάσχει τελικά.

Πηγή : www.eurovoix.com

Πηγή φωτογραφίας : www.escdaily.com

 

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και η Τουρκία δεν αναγνώριζε το κράτος της Κύπρου και την Κυπριακή σημαία, αλλά το 2004 η Κύπρος συμμετείχε κανονικά και έλαβε και την 5η θέση! Απαράδεκτη η απόφαση της Ουκρανίας!

    • Μεγάλε εντελώς ανόμοια πραματα λες,γιατί ειναι πολύ νωπά τα γεγονότα στην Κριμαία και οι βιαιότητες που κανανε οι Ρωσοι το 2014,αντίθετα το 2004 ήταν έτος προσέγγισης και ελληνοτουρκικής φιλίας με σχέδιο Ανάν και τα λοιπά,θα πρότεινα καποιοι πριν πείτε την γνώμη σας για γεοπολιτικά θέματα να ενημερώνεστε καλά πρώτα για να μην γίνεστε ρεζίλι,ειναι σαν ν διοργάνωνε τον διαγωνισμο η Κύπρος εν ετη 1978,1979 υπήρχε περίπτωση να λάβει μερος η Τουρκία?? Ουτε μια στο εκατομύριο,είναι τόσο απλό μαθετε να ξεχωρίζετε μηλα με πορτοκάλια!

  2. i oukrania mou fenete kanei oti thelei sto thesmo !!! stelnei politiko tragoudi enw apagoreuete ,den epitrepei na simetexei opoia xwra den tis aresei
    i EBU tha eprepe na einai pio sobari

  3. Απαράδεκτη η Ουκρανία και απαράδεκτη η EBU. Ξεφτιλες. Οκ ας πουμε οτι εχει κερδισει η ελλαδα και βγαζει πχ νόμο η Ελλάδα ” οποιος Τούρκος μπει στη χώρα να θανατωνεται ” ! Η ebu δεν θα μας έπαιρνε τη διοργάνωση ή δε θα μας υποχρεωνε τουλάχιστον να δεχτούμε τις αποστολές που ήρθαν με μοναδικό σκοπό να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό τραγουδιού?? Θα καθοταν να κοιταει και θα ελεγε “σεβόμαστε τους νομους της χωρας”? Έλεος δηλαδή με τη μούρλια των ουκρανων και του κάθε οικοδεσποτη.

  4. Πόσο γελάω όταν η Ρωσία, η χώρα με το συγκεκαλυμμένο απολυταρχικό καθεστώς, όπου μία ομάδα ολιγαρχών νέμεται των πλούτο του λαού για να κρατά επί χρόνια ένα μεγαλομανές τυπάκι στην εξουσία, και στην οποίο έχουν καταστείλει τα τελευταία χρόνια θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες και ανθεί ο ρατσισμός και η ξενοφοβία, υποδύεται τον ρόλο του θιγμένου θύματος καταγγέλλοντας διακρίσεις και καταπάτηση δικαιωμάτων εις βάρος της.
    Αν δεν θέλει η Ρωσία να ξανασυμμετάσχει, στο καλό.

    • Επιμένεις να κρίνεις μια χώρα για την πολιτική της κι ΟΧΙ για τα τραγούδια της!

      • Donnie Darko Μόνο πολιτικά μπορεί να κριθεί η συμμετοχή της Ρωσίας, από τη στιγμή που η ίδια φέτος επιχειρεί εξαρχής μία καθαρά πολιτική κίνηση χρησιμοποιώντας ένα άτομο με βαριά αναπηρία και με προκάλυμμα ένα κάτω του μετριου τραγουδάκι.
        Εσείς μπορείτε να πείθεστε για τις αγνές και άδολες προθέσεις της. Εγώ δεν πείθομαι.

      • Eisai kai poli Vlakas telika, ama den ksereis ti ginete stin oukrania kai to fasistiko kathesto pou exoune , kalitera na to kleisis to stoma sou giati fenete poso asxetos eisai.

    • Δηλαδή για σένα “Marios” η Ουκρανία που κάνει πράξη τις ίδιες τακτικές δεν σ’ενοχλεί; Γιατί δεν είσαι το ίδιο ευαίσθητος; Μόνο στην Ρωσία βλέπεις το απολυταρχικό καθεστώς να κάνει ό,τι θέλει καταπατώντας θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες; Γιατί δεν βλέπεις ότι γίνεται το ίδιο και “απέναντι”;
      Και επειδή όμως εδώ μιλάμε για έναν συγκεκριμένο διαγωνισμό τραγουδιού που όλοι πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση απ’όπου κι αν προέρχονται, βλέπεις στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι η Ρωσία ή η Ουκρανία καταπατά αυτά τα δικαιώματα;

      • gogos Τα πολιτικά πράγματα στην Ουκρανία μπορεί ομοίως να μην έχουν μεγάλη σχέση με τις ώριμες δημοκρατίες της Δύσης (σίγουρα δεν έχουν και το χάλι της Ρωσικής πολιτικής σκηνής, όπου πολιτικοί της αντιπολίτευσης δολοφονούνται ή φυλακίζονται), αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι η Ρωσία που εισέβαλε στην Ουκρανία προκαλόντας το μπαράζ αντιδράσεων που παρακολουθούμε μέχρι σήμερα. Και είναι ουτοπικό όταν δύο χώρες βρίσονται σε τόσο οριακό σημείο να περιμένετε να μην εμπλέκονται οι πολιτικές σχέσεις σε αυτές του διαγωνισμού. Πολύ περισσότερο όταν ο διαγωνισμός είναι εδώ και πολλά χρόνια εν πολλοίς πολιτικοποιημένος.

      • Αφού λοιπόν παραδέχεσαι ότι και οι “δύο” λειτουργούν υπό το ίδιο καθεστώς γιατί σε μια απόφαση αποκλεισμού παίρνεις σαφή και απόλυτη θέση υπέρ της μίας εκ των δύο;
        Φυσικά και βλέπω ότι αυτές οι χώρες βρίσκονται σε οριακό σημείο, αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε καμία χώρα από τις δύο να κάνει ό,τι θέλει σε έναν ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Είτε αυτός είναι τραγουδιού, είτε αθλητικός, είτε… οτιδήποτε άλλο!
        Όπως σεβάστηκαν στοιχειωδώς κι άλλες χώρες στο παρελθόν που διοργάνωσαν τον διαγωνισμό τις όποιες διαφορές είχαν με άλλα κράτη, έτσι έπρεπε να συμβεί και τώρα.
        Καμία χώρα και ποτέ μέχρι σήμερα, όσο πολιτικοποιημένος κι αν είναι ο θεσμός αυτός, δεν απαγόρευσε να πάρει μέρος μια άλλη χώρα στον διαγωνισμό αυτόν, εφόσον πληρούσε τους κανόνες της ebu. Ποτέ!
        Το να κατακρίνεις για φασισμό τη μία πλευρά (Ρωσία) και από την άλλη να επικροτείς φασιστικές τακτικές αποκλεισμού (Ουκρανία) είναι κάτι που δεν μπορώ να κατανοήσω.

      • Δεν παίρνω θέση γενικά υπέρ της Ουκρανίας. Λέω πολύ ρεαλιστικά ότι τώρα πολύ λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν.

        1. Ο συγκεκριμένος νόμος στην Ουκρανία υπήρχε και ήταν γνωστός από πέρσι, καλώς ή κακώς. Tί μπορεί να κάνει τώρα η EBU, εφόσον δεν προέβλεψε το πιθανό πρόβλημα; Τίποτα. Αφενός δεν είναι ούτε ο ΟΗΕ, ούτε το Διεθνές Δικαστήριο για να καταδικάζει νόμους και κρατικές αποφάσεις. Αφετέρου δεν υπάρχει περίπτωση αυτή τη στιγμή ούτε να πάρει τη διοργάνωση από την Ουκρανία, ούτε πολύ περισσότερο να τον ακυρώσει ολοκληρωτικά.

        2. Είναι παραπάνω από προφανές ότι η Ρωσία έχει σκηνοθετήσει εξαρχής ένα σκηνικό έντασης, χρησιμοποιώντας μάλιστα ΑΜΕΑ (χυδαία πράξη). Δεν θα κάτσω λοιπόν να την αβαντάρω όταν πολύ απλά μπορούσε -και μπορεί ακόμα- απλώς να αποχωρήσει και να τελειώσει το όλο “δράμα”. Δεν υπάρχει άλλη διεξοδος σε όλο αυτό το δήθεν αδιέξοδο -που ξαναλέω- σκηνοθετήθηκε.

      • Marios
        Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είναι παραπάνω από εμφανή ότι το πρόβλημα δεν είναι η εφαρμογή του νόμου (που τόσο πολύ κόπτεσαι και διατυμπανίζεις σε κάθε ευκαιρία), αλλά η έχθρα μεταξύ Ουκρανίας – Ρωσίας. Ο συγκεκριμένος νόμος αλλά και η λίστα που έχουν βγάλει οι Ουκρανοί, απλά τον χρησιμοποιούν μόνο για τους Ρώσους. Σημειωτέων στην λίστα αυτή δεν υπήρχε το όνομα της Yulia Samoylova.
        Αφού λοιπόν μας λες ότι είσαι ρεαλιστής και δεν είσαι γενικά κι αόριστα υπέρ της Ουκρανίας, γιατί δεν μας λες γιατί αυτός ο νόμος δεν ισχύει και για την Arstvik από την Αρμενία που έχει διαπράξει ακριβώς το ίδιο παράπτωμα με την Ρωσίδα; Που πήγε ο ρεαλισμός και το περι δικαίου αίσθημα;
        Το να είσαι υπέρ της μίας εκ των δύο πλευρών, εφόσον πιστεύεις ότι πράττει σωστά και δίκαια, είναι δικαίωμά σου και επιλογή σου. Μην μας το παίζεις όμως αντικειμενικός και ακριβοδίκαιος!
        Όσο για την ebu,κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσε να κάνει πάρα πολλά και πολύ νωρίτερα εφόσον γνώριζε το πρόβλημα και τους νόμους των δύο χωρών. Θες να πείσεις εμάς ή τον εαυτό σου ότι βρέθηκε προ εκπλήξεως την τελευταία στιγμή; Δεν συνέβη κάτι ξαφνικό κι απρόοπτο. Όλα αυτά τα προβλήματα προϋπήρχαν καιρό τώρα. Δεν μπορούσε να φανταστεί η “αθώα” ebu ότι θα υπήρχε εμπλοκή στην συμμετοχή της Ρωσίας ε; Τώρα προφανώς θα επικαλεστεί ότι δεν προλαβαίνει να κάνει κάτι άλλο και “όλα καλά”…
        Η ευθύνη βαραίνει πρωτίστως την ebu και μετά όλους τους άλλους.

      • Προφανώς το μείζον πρόβλημα είναι η πολεμική σύραξη μεταξύ των δύο κρατών. Αλλά αυτό είναι μία θεωρητική συζήτηση για τα πλαίσια του διαγωνισμού. Στην πράξη, όπως είπα, η EBU δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα από τη στιγμή που υπάρχουν οι συγκεκριμένοι νόμοι στην Ουκρανία και οι δικές της αρμοδιότητες και δυνάμεις είναι περιορισμένες. Εξακολουθείτε να κάνετε μία ηθικολογική συζήτηση και να χάνετε την πρακτική διάσταση. ‘Ετσι όμως δεν λύνονται τα προβλήματα.

      • Τα προβλήματα λύνονται όταν υπάρχει βούληση. Η ebu όπως προείπα έπρεπε να δράση νωρίτερα και τότε θα μπορούσε να κάνει πολλά. Το γιατί άφησε να πάρει αυτή την τροπή φέτος ο διαγωνισμός να σαι σίγουρος ότι θα φανεί…
        Από το καλοκαίρι με τα σκάνδαλα,τις καθυστερήσεις, τις παραιτήσεις υπευθύνων και με τις κατηγορίες παραγόντων, όλοι έβλεπαν κάτι στραβό να συμβαίνει εκτός από την ebu. Όσο κι αν ήθελε να τα μπαλώσει τα προβλήματα που ξεπηδούσαν τελικά δεν τα κατάφερε.
        Λύσεις τύπου “να τραγουδήσει μέσω δορυφορικής σύνδεσης”, απλά εκθέτουν παραπάνω την ebu, όπως και την επιμονή της να κάνει τον διαγωνισμό μία χώρα που δεν σέβεται τους κανονισμούς της.
        Αυτό συμβαίνει φέτος. Είτε θες να το ονομάζεις “ηθικολογική συζήτηση”, είτε όπως αλλιώς θες…, αυτή είναι η πραγματικότητα!

    • Ρε Μάριε δεν έχεις βαρεθεί να γράφεις τα ίδια πράγματα ;δεν έχεις αφήσει πόστ ασχολίαστο και αναμασάς συνέχεια την ίδια καραμέλα.
      Αστο ρε αγόρι μου δεν το’χεις ούτε στην πολιτική ούτε στη eurovision.

      • Τα ίδια πράγματα γίνονται, τα ίδια πράγματα γράφω. Η θέση μου για τον ρόλο της Ρωσίας στον φετινό διαγωνισμό είναι σαφής και συγκεκριμένη. Τί θα έπρεπε να γράψω σε ένα άρθρο με θέμα τη στάση της Ρωσίας, για την τρύπα του όζοντος; Εξάλλου, και εσύ τα ίδια αναμασάς μέρες τώρα.
        Το αν το έχω με την πολιτική και με τη Eurovision που την παρακολουθώ από το ’85 άσε να το ξέρω εγώ. Πολύ περισσότερο πάντως από όψιμους ακόλουθους της τελευταίας δεκαετίας που οδιαγωνισμός έγινε μόδα.

    • Ενώ πέρσι η Ουκρανία δεν επέλεξε τον προβοκατόρικο δρόμο με το 1944?
      Καλό είναι να έχουμε 2 μέτρα κ 2 σταθμά.
      Το ίδιο και η EBU. Δεν μπορεί τη μια χρονιά να απαγορεύει τον τίτλο Don’t Deny που αναφέρεται στη γενοκτονία των Αρμενίων και την επόμενη να αποδέχεται το 1944 γνωρίζοντας ότι θα πυροδοτήσει τις προκλήσεις μεταξύ των 2 χωρών.
      Να είμαστε λίγο τίμιοι στο σχολιασμό μας

      • Ε όχι οι ουκρανόφιλοι εδώ μέσα δεν το βλέπουν έτσι.
        Η απάντηση είναι ότι δεν είχε πολιτικό μήνυμα /τίτλο το τραγούδι και ότι καλά κάνουν στους Ρώσους γιατί τους πήραν την Κριμαία.
        Τα υπόλοιπα επιχειρήματα δεν στέκουν.

    • file mou den apadisa sto delirio pou se exei piasei enadion tis sigkekrimenis xwras oles autes tis meres,exeis katadisi toulaxiston grafikos,exw episkeftei 2 fores tis rwsia stin zwi mou tin mia to 1991 otan epeftan oi simaies kai ta agalmata tis prwin sobietikis enwsis ,malista prwtos mou stathmos itane to Kievo, peina kai distixia,prin apo 7 xronia episkeutika pali ,to kievo ws prwteuousa tis oukranias safws kalitera ta pragmata alla i ftwxia itan padou, mosxa kai agia petroupoli apla kamia sxesi, i rwsia ektos apo to 98% rwswn stin krimaia alla kai simferodwn pou exoun na kanoun me to stolo tis pou einai i nautiki tis basi logiko kai epomeno itan na kanei tis opoies kinisis exei kanei mexri twra, autos itan o logos pou kapoia krati stin eurwpi adidrasane ,oxi giati tous peire o ponos gia tin oukrania apla den tous simferei mia dinati rwsia,episis oloi thelan tin prosartisi me tin rwsia giati pali fobithikan kai oxi adika tin peina !!!!!!!!! edw milame gia ena thesmo pou i ebneusi tou itan na enwsi ta krati stin metapolemiki eurwpi ,i oukrania exei ekmetaleutei to diagwnismo kai i EBU apla parakolouthei ,ton thesmo den ton ekmetaleutike i rwsia i opoia isa isa xwnei trela posa gia na exei poli kales simetoxes kai na anebazei to kiros to sigkekgrimenou diagwnismou
      signwmi an egina kourastikos pros olous tous allous ,apla auti einai i gnwmi mou

      • Αν λοιπόν περιοχές χωρών μπορούν να ανεξαρτητοποιούνται αν η πλειοψηφία του εκεί πληθυσμού ανήκει σε εθνοτικές ομάδες που επιθυμούν την αποσχισή τους ή και την προσάρτησή τους σε γειτονικές χώρες, περιμένω η Ρωσία να αφήσει την Τσετσενία (η μεγάλη πλειοψηφία πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι Τσετσένοι) να ενεξαρτητοποιηθεί όπως επιθυμεί εδώ και δεκαετίες. Όχι;

  5. Κατανοώ απόλυτα την αντίδραση της Ουκρανίας λαμβάνοντας υπ’όψιν το τι έχει συμβεί μεταξύ των 2 χωρών, ωστόσο πιστεύω πως αν υπήρχε καλή πρόθεση, μια εξαίρεση μπορούσε να γίνει.
    Θα μπορούσε επίσης να διαλέξει η Ρωσία κάποιον άλλο καλλιτέχνη!
    Το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού που απαγορεύεται η είσοδος καλλιτέχνη στη διοργανώτρια χώρα είναι πολύ ατυχές…

    • Celebrate discrimination
      Αυτό έπρεπε να είναι το σλόγκαν του φετινού διαγωνισμου.
      Δυστυχώς η κατάσταση εχει ξεφύγει και η μόνη για μένα που πρέπει να κάνει κάτι είναι η EBU.Ελεος είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού που πρέπει να ενώνει τους λαούς και όχι να τους χωρίζει.Βλεπω σκούρα τα πράγματα τις επόμενες χρονιές ,πραγματικά ως φαν του διαγωνισμού λυπάμαι για την κατάντια του…

  6. Αν δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά τότε του χρόνου δεν θα μπορεί να πάρει μέρος η Ρωσία. Έτσι δεν λένε οι κανονισμοί; Σε αυτή τη περίπτωση θα “θυμηθεί” η ebu να τους εφαρμόσει; (μάλλον ναι)
    Ο νόμος της Ουκρανίας επιβάλει την απαγόρευσης εισόδου στην Ρωσίδα Yulia Samoylova επειδή πήγε στην Κριμαία χωρίς να έχει πάρει την απαιτούμενη άδεια. Η Arstvik από την Αρμενία που κατηγορείται για το ίδιο παράπτωμα θα “θυμηθούν” οι Ουκρανοί να εφαρμόσουν τον ίδιο νόμο; (μάλλον όχι)
    Ας μην κοροϊδεύομαστε μεταξύ μας. Στόχος είναι μόνον η Ρωσία. Κανείς και τίποτε άλλο! Η παραδοχή της ebu ότι η Ρωσία δεν έχει κάνει κάτι που να αντιτίθεται στους κανονισμούς της, όσον αφορά την φετινή της συμμετοχή, αλλά ταυτόχρονα αποδέχεται τον νόμο της Ουκρανίας (που γνώριζε από καιρό), δείχνει ότι ήθελε να “κρυφτεί” πίσω από αυτή την απόφαση του αποκλεισμού, ώστε να μην φανεί εκείνη η “κακιά”. Μπορούσε για παράδειγμα να αλλάξει εγκαίρως την χώρα που θα διοργανώσει τον διαγωνισμό. Είναι κάτι που έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Γιατί φέτος δεν ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο;
    “Φοβόταν” μην τυχόν αποσυρθεί η Ουκρανία; Γιατί δεν έχει τον ίδιο “φόβο” για την Ρωσία την επόμενη (και όχι μόνο) χρονιά;
    Για να μην μιλήσω για την αδικαιολόγητη απαγόρευση σχολίων στο επίσημο σάϊτ της eurovision κάτω από το πόστ της ανακοίνωσης του Jon Ola Sand.

    Μετά από ατελείωτες καθυστερήσεις, παραιτήσεις υπευθύνων , κατηγορίες παραγόντων, αλλά και μία φασιστική συμπεριφορά που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί, με “φακελώματα ανθρώπων” που γίνονται αποδεκτά, φέτος μπορώ να πω με σιγουριά, ότι ζούμε τον χειρότερο διαγωνισμό όλων των εποχών!
    Για μένα το χειρότερο όλων είναι η αποδοχή αυτών των πρακτικών από αρκετούς “φαν” που υποτίθεται αγαπάνε και στηρίζουν το πνεύμα και το νόημα αυτού του θεσμού.
    Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!

  7. Απαραδεκτη η Ουκρανια(παλι)
    Ερχεται αντιμετωπη με τα οσα πρεσβευει ο διαγωνισμος και με τα οσα προσπαθησε να περασει στον κοσμο με το περσινο της τραγουδι…

  8. Δηλαδή δεν προλαβαίνουν να στείλουν καλλιτέχνη που δεν έχει τραγουδήσει στη Κριμαια??? Οπως και να χει δεν θα γίνει κάτι εάν δεν συμμετέχει φέτος…Έτσι κι αλλιώς η Yulia δεν γλιτωνε το γιουχαρισμα με τίποτα! !!

  9. Μάλιστα! Λογική και αναμενόμενη κίνηση από πλευράς Ρωσίας!
    Εγώ έχω μια άλλη απορία!
    Τι θα γίνει αν η Ουκρανία προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2018 της Ρωσίας, και η Ρωσία βάλει “βέτο” στην εθνική ομάδα της Ουκρανίας;

  10. Σε περίπτωση πάντως που η Ρωσία δε συμμετέχει φέτος, αλλάζει πολύ η δυναμική στον β’ ημιτελικό.
    Αυτή τη στιγμή τα πρακτορεία στοιχημάτων δίνουν την πρόκριση στις εξής χώρες :
    1.Βουλγαρία (έχει περάσει 2η συνολικά, πάνω από Βέλγιο και Σουηδία)
    2.Σερβία
    3.Εσθονία
    4.Σκόπια
    5.Δανία
    6.Ρουμανία (μεγάλη πτώση)
    7.Ουγγαρία
    8.Λευκορωσία
    9.Αυστρία
    10.Νορβηγία
    ——————————
    11.Ολλανδία
    12.Ισραήλ
    13.Ιρλανδία
    14.Ελβετία
    15.Κροατία
    16.Μάλτα
    17.Λιθουανία
    18.Σαν Μαρίνο

  11. Tha eprepe na apoklusei la tos 2 xwres kai telos i istoria, i 1 proti(oukrania) dioti dice dosei black list, den eixai mesa ton sugkekrimeni tragoudistia ti de Rosia pou eno ginotane tosos thoribos pero tou ean sumetasxoun i oxi, telika ton teleutaia stigmi dosei ton Julia os ekprosopo kai oí 2 xores paiksane bromika, estos kai oí 2

  12. Άλλη ενημέρωση από την EBU, η οποία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιτρέψει στη Julia να τραγουδήσει live δορυφορικά. Ορίστε η ανακοίνωση αυτούσια από το eurovision.tv:

    “Taking into consideration that this ban might be upheld by the Ukrainian authorities, and in order to maintain the non-political nature of the Eurovision Song Contest, the EBU has been working hard to find a solution to this situation and has taken the unprecedented move to offer Channel One Russia the opportunity for Julia to still participate in this year’s Contest by performing live in the 2nd Semi Final via satellite. Should the Russian entry qualify for the Grand Final the same solution would apply. This is something that has never been done before in the Contest’s 60 year history but, in the spirit of Eurovision’s values of inclusivity, and this year’s theme of Celebrate Diversity, the decision has been taken to ensure that all 43 entrants are given the opportunity to participate.

    Eurovision Song Contest Executive Supervisor, Jon Ola Sand said: “We are continuing our dialogue with the Ukrainian authorities with the ambition to have all artists present to perform in host city, Kyiv, which is, of course, our preferred option. It is imperative that the Eurovision Song Contest remains free from politics and as such, due to the circumstances surrounding Julia’s travel ban, we have felt it important to propose a solution that transcends such issues. We have offered Channel One Russia the opportunity for Julia to perform live via satellite as it is the EBU’s intention that every broadcaster that has chosen to take part in the Eurovision Song Contest does so, as has been the case for all previous events in the contest’s history.”

    Frank-Dieter Freiling, Chairman of the Reference Group, the governing body of the Eurovision Song Contest, expressed his hope though, that the political leadership of Ukraine will not implement the travel ban and find a solution in line with the contest’s slogan, Celebrate Diversity.”

    Πάντως όσο κι αν προσπαθεί να τα κουκουλώσει, η μ***ία έχει γίνει. Τα σχόλια δικά σας…

  13. 1. Εχουμε εναν ουκρανο αναμεσα μας!
    2. Η Ρωσια χτυπαει την EBU εκει που την ποναει. Στα ΛΕΦΤΑ!!! Μιλαμε για 300.000.000 κατοικους. Now we are talking.
    3. Τιποτα δεν εχει κριθει πιστευω. Η Ρωσια απλα διαπραγματευεται (δειχνει τα δοντια της). Μεχρι να αποφασισει τι θα κανει.
    4. Η Ουκρανια ειχε λιστα. Η Γιουλια δεν ηταν μεσα. Τωρα τι ψαχνουν;
    5. Περιμενω τον Eurovision Song Contest Executive Supervisor, Jon Ola Sand, αν εχει τα ΚΟΤΣΙΑ να απαιτησει απο την Ουκρανια τον αποκλεισμο και της Αρμενιας για λογους δικαιοσυνης. Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα JON OLA Αρη…….
    6. Οι σκανδιναβοι της EBU εχουν κανει το διαγωνισμο σαν τα ΜΟΥΤΡΑ τους!
    7. Ελπιζω να μην εχει βαρει χειμωνα του χρονου στην Ουκρανια και χρειαστουν πολυ γκαζι!

  14. Οσα γράφει ο Marios τα προσπερνάω. Δεν τα διαβάζω καν. Με εκνευρίζει πολύ. Ούτε και αυτούς που κάνουν διάλογο μαζί του. Δεν χρειάζεται. Δεν θα μαθω κάτι παραπάνω. Είπαμε να σχολιάζουμε για την Eurovision. Ο ανθρωπος επιμένει πολιτικά και μάλιστα προσπαθεί να επιβάλει και τις ιδεες του. Συνιστώ σε όλους να τον προσπερνάτε!

    • Το θεμα είναι ότι δεν μπορείς να γράψεις κάτι και να μην το σχολιάσει ο Μαριος .
      Το ξαναεγραψα και αλλού .Μοιαζει με τον βαρεμένο τύπο στο σάιτ της eurovision που είναι κολλημένος με την Λετονία και επιτίθεται σε όλους.

      • Ανησυχητικό το ότι δεν ξέρεις ούτε να μετράς.
        Όπως βλέπεις αγοράκι μου πολλοί εδώ μέσα δεν σου δίνουν σημασία και δεν σε σέβονται γιατί είσαι επιθετικός χωρις λόγο και ερειστικός.
        Βέβαια ο καθένας κάνει ότι θέλει και εκφράζει τη γνώμη του με σεβασμό,πράγμα το οποίο δεν εννοείς να καταλάβεις.

      • Ούτε επιθετικός είμαι, ούτε εριστικός. Ως επίθεση αντιλαμβάνεστε τη διαφορετική άποψη που δεν σας αρέσει. Άλλοι περιφερονται τόσες μέρες εδώ μέσα και με καταγγέλουν ως άρρωστο ψυχωσικό που -δήθεν- γράφει με πολλαπλά ψευδώνυμα.

      • Και εσύ Βασίλη όμως είσαι κολλημένος με τη Ρωσία….αυτή τη βαθιά δημοκρατική χώρα στην οποία όλοι οι δημοσιογράφοι περνούν “ζάχαρη”, υπάρχει ελευθερία τύπου και ενημέρωσης, η αντιπολίτευση μπορεί και έχει λόγο, και όλοι οι ομοφυλόφιλοι περνούν φίνα. Για να σοβαρευτούμε λιγάκι (εδώ βέβαια δεν σοβαρεύεται η EBU και θα σοβαρευτούν κάποιοι εδώ μέσα)

  15. Εγώ πιστεύω , ότι η Ρώσοι , ίσως, ήθελαν να δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση….όπως και να έχει κρίμα για το διαγωνισμό!

  16. Σύμφωνα πάντως με τον επικεφαλής του Reference Group, μάλλον τελικά διαφαίνεται συμμετοχή της Ρωσίας στο διαγωνισμό. Αναφέρθηκε μάλιστα ότι ήδη έχει κλειστεί ξενοδοχείο στο Κίεβο και για τα μέλη της ρωσικής αποστολής

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ