ΡΩΣΙΑ: Οι Buranovskiye Babushki στηρίζουν τη Manizha!

Η φετινή εκπρόσωπος της Ρωσίας Manizha έλαβε μήνυμα υποστήριξης από τις Buranovskiye Babushki. 

Οι γιαγιάδες που εκπροσώπησαν τη Ρωσία το 2012 καταλαμβάνοντας τη δέυτερη θέση, δήλωσαν χαρακτηριστικά :

Είμαστε πάντα υπέρ της πρωτοτυπίας, της μοναδικότητας, της δημιουργίας νέων τραγουδιών. Για το λόγο αυτό η υποστήριξη στη Manizha είναι ακόμα πιο σημαντική. Όλο αυτό που ζούμε από πέρυσι μας έχει δείξει περίτρανα πόσο μακριά μπορούμε να είμαστε ο ένας από τον άλλον. Μόνο μέσα από την αλληλεγγύη, την αμοιβαία υποστήριξη και τη φιλία θα μπορέσουμε να επανλέθουμε στην κανονικότητα. Μας λείπουν οι στιγμές που ζήσαμε το 2012, όταν όλος ο κόσμος έμαθε το μικρό χωριό του Buranovo  χάρη στη Γιουροβίζιον. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε κάθε χρόνο τη ρωσική συμμετοχή.

Θυμίζουμε ότι η Manizha απάντησε πρόσφατα στα πολλά μηνύματα μίσους για τη φετινή συμμετοχή της καθώς και στο πλήθος καταγγελιών.

Το μήνυμα στήριξης των Buranovskiye Babushki έρχεται να προστεθεί στη λίστα των .. υποστηρικτών της καθώς και άλλοι παλαιότεροι συμμετέχοντες της Ρωσίας όπως οι Dima Bilan, Yulia Savicheva και Dina Garipova έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ της.

Επάνοδος για τις Buranovskiye Babushki

Οι Buranovskiye Babushki επανήλθαν και στη δισκογραφία με το νέο single τους που φέρει τον τίτλο “Ӧсэз вӧлак усьтӥськод” (Άνοιξε διάπλατα την πόρτα). 

Το τραγούδι είναι γραμμένο στη γλώσσα Udmurt και αποτελεί την επάνοδο του γκρουπ στα μουσικά δρώμενα για πρώτη φορά με το θάνατο της Natalya Pugacheva το 2019. Η μουσική κινείται σε electro-pop μονοπάτια με παραδοσιακά στοιχεία, κάτι αντίστοιχο με το τραγούδι τους, Party for everybody το 2012.

Δείτε μία ακόμα παρουσίαση του Russian Woman

Η Manizha εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες σε μουσικά βραβεία της χώρας παρουσιάζοντας το τραγούδι της Russian Woman με ακόμα περισσότερη ενέργεια και κίνηση και με μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τα 4 μέλη των φωνητικών.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Ux92nGK8rzU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR14tQP7dy0nOvgjeUTrUsUu1xTSJJs0T6HOALmxSwu-KrvzhtesDtuP6j4

Η Ρωσία έχει κληρωθεί να εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό στις 18.5 και συγκεκριμένα στην 3η θέση.

Θα καταφέρει άραγε η Manizha να βρεθεί στο μεγάλο τελικό και να έχει εκεί την τύχη των Buranovskiye Babushki; 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ρωσίας στη Eurovision 2021!

Χρήστος Φάβιος
Χρήστος Φάβιος
Απόφοιτος του μεταπτυχιακού Εργασιακής και Οργανωσιακής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών, recruiter και φανατικός με την Eurovision εδώ και δύο δεκαετίες. Αγαπώ να παρακολουθώ ταινίες, θέατρο και αθλητικές διοργανώσεις, να ταξιδεύω και να γράφω στίχους και ποιήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ