ΡΩΣΙΑ: Οι 3 συμμετέχοντες του τελικού!

τελικό

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας super.ru οι συμμετέχοντες του ρωσικού τελικού είναι όντως 3!

Οι δύο από αυτούς ήταν μέσα στα ονόματα όσων είχαν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο λόγος για το το ποπ γυναικείο ντουέτο #2Machi  και τον Anton Belyaev frontman του συγκροτήματος Therr Maitz.

Οι #2Machi περιλαμβάνει τις Maria Zaitseva και Maria Sheikh. Το ντουέτο αριθμεί ήδη 6 χρόνια ζωής κατά τη διάρκεια των οποίων έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ και αρκετά singles.

Πρώτη μεγάλη τους επιτυχία ήταν το τραγούδι Теперь нас двое (Tώρα είμαστε οι δυο μας).

O Anton Belayev έγινε ευρέως γνωστός στο ρωσικό κοινό μέσα απο τη συμμετοχή του στο Voice το 2013 όπου και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό. Κινείται περισσότερο στα είδη της electro, chillout, house και indie μουσικής.

Τρίτη συμμετέχουσα του σημερινού τελικού η Manizha η οποία φαίνεται να επιλέχτηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Η 29η χρονη τραγουδίστρια και μουσικός με καταγωγή από το Τατζικιστάν κατέκτησε σιγά σιγά το κοινό με τα βίντεο και τα τραγούδια της στο Instagram. Έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους ενώ πέρυσι ήταν υποψήφια στα Mtv βραβεία στην κατηγορία του καλύτερου καλλιτέχνη στη Ρωσία. Η Manizha είναι επίσης γνωστή στη χώρα για τη φεμινιστική της δράση.

Όπως είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, ο τελικός θα διεξαχθεί σήμερα στις 19.00 ώρα Ελλάδος διάρκειας μόλις μίας ώρας ενώ το κοινό θα είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνο για το τελικό αποτέλεσμα.  Παρουσιάστρια του θα είναι η δημοσιογράφος Yana Churikova.

Τι θα γίνει με τους Little Big;

Το μεγάλο ερώτημα φυσικά αφορά στην επικείμενη ή μη συμμετοχή των περσινών εκπροσώπων της Ρωσίας, Little Big. 

Παρόλο που στο διαφημιστικό μήνυμα του τελικού βλέπουμε τον χορευτή των Little Big, το Channel One έχει ξεκαθαρίσει ότι το συγκρότημα θα είναι μεν καλεσμένο σήμερα αλλά δεν θα διαγωνιστεί!

Θυμίζουμε ότι οι Little Big ήταν οι περσινοί εκπρόσωποι της χώρας με το τραγούδι “Uno” το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία στη Ρωσία σπάζοντας τα ρεκόρ των views στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube. Πριν λίγα λεπτά κυκλοφόρησαν το τραγούδι ”Sex Machine” το οποίο ίσως και να είναι το τραγούδι που θα παρουσιάσουν σήμερα στο ρωσικό κοινό.

Στο ρωσικό τελικό θα παρευρεθούν επίσης ο γνωστός μας Philip Kirkorov, η φετινή εκπρόσωπος της Μολδαβίας Natalia Gordienko που θα ερμηνεύσει το τραγούδι της “Sugar”, αλλά και η εκπρόσωπος της Ρωσίας το 2004, Yulia Savicheva.

Μπορείτε να δείτε το ρωσικό τελικό πατώντας εδώ ή εδώ. 

8 Μαρτίου σήμερα, Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και…. άρωμα γυναίκας έρχεται από τη Ρωσία με ένα γυναικείο ντουέτο και μία ακόμα γυναίκα υποψήφια εκ των 3 συνολικά συμμετεχόντων.

Ποιος θα είναι τελικά ο εκπρόσωπος της Ρωσίας το 2021 στο Ρότερνταμ;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ρωσίας στη Eurovision 2021!

Χρήστος Φάβιος
Χρήστος Φάβιος
Απόφοιτος του μεταπτυχιακού Εργασιακής και Οργανωσιακής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών, recruiter και φανατικός με την Eurovision εδώ και δύο δεκαετίες. Αγαπώ να παρακολουθώ ταινίες, θέατρο και αθλητικές διοργανώσεις, να ταξιδεύω και να γράφω στίχους και ποιήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ